Ghidul de Utilizare a Catalogului CURSURI.CISEO.ro

Iti multumim pentru timpul alocat vizualizarii Catalogului CURSURI.CISEO.ro si dorim sa stii ca ne bucuram sa-ti fim alaturi pentru evolutia ta profesionala, a echipei tale si/sau a afacerii tale.

Pentru ca tu sa fii permanent la curent cu toate datele si informatiile actualizate, despre cursurile care te intereseaza, am creat pentru tine acest Catalog online.

Catalogul CURSURI.CISEO.ro ( https://cursuri.ciseo.ro/ ) contine date despre cursurile live – videoconferinta sau la sala – si cursurile online disponibile 24/7 (nonstop) pe care noi le promovam.  Scopul acestui catalog este de a facilita accesul tau la informatii complete si actualizate, precum si de a eficientiza procesul de inscriere la cursuri. Beneficiile tale si prezentarea cursului sunt disponibile din pagina fiecarui curs. Alte detalii precum pretul si data CURSURILOR LIVE sunt accesibile imediat ce ai intrat in contul tau. De asemenea, dupa ce te-ai logat in contul tau, ai posibilitatea: sa-ti completezi/actualizezi profilul pentru a te tine la curent cu detaliile importante despre toate cursurile care te intereseaza; sa trimiti cereri pentru a primi pe loc oferte de pret personalizate, detaliate si cu reduceri incluse. Imediat ce ti-ai creat contul, beneficiezi de toate reducerile si facilitatile pe care ti le ofera catalogul de cursuri.

Pentru a te ghida in utilizarea Catalogului CURSURI.CISEO.ro, iti punem la dispozitie urmatoarele LINK-URI UTILE:

iar mai jos vei gasi toate detaliile de care ai nevoie pentru a beneficia la maxim de facilitatile pe care ti le poate oferi utilizarea eficienta a catalogului.

NOTA: In cazul in care catalogul nu functioneaza corect, te rugam sa cureti istoricul browser-ului de internet si, daca in continuare intampini dificultati, sa incerci cu alt browser de internet decat cel pe care il folosesti in mod obisnuit (de exemplu poti alege dintre Mozilla Firefox / Google Chrome / Microsoft Edge / Internet Explorer), pentru a te asigura ca sunt afisate corect toate campurile si cererea ta ajunge la noi!

Pentru vizualizarea integrala a prezentarii si preturilor cursurilor, precum si a beneficiilor si facilitatilor pe care ti le oferim, este necesar sa intri in contul tau creat pe acest site denumit “Catalog CURSURI.CISEO.ro”. De asemenea, cererile de oferta se pot trimite doar dupa ce te-ai logat in contul tau, daca ai deja un cont creat.

Daca esti un vizitator nou al catalogului de cursuri CISEO sau daca ne-ai mai vizitat, dar inca nu te-ai inregistrat pe site-ul nostru pentru a avea acces la toate facilitatile, creeaza-ti acum GRATUIT contul tau CISEO:

Dupa ce ai completat corect toate campurile si ai accesat butonul “Trimite solicitarea ta“, se va afisa mesajul “Înregistrarea s-a finalizat. Te rog verifică-ți emailul. ” care confirma inregistrarea ta cu succes in baza de date. In cateva secunde vei primi e-mail-urile care te ghideaza pentru activarea si utilizarea contului tau.

Nota:

*Te rugam sa te asiguri ca adresa email introdusa nu contine erori. 

** De asemenea, te rugam sa iti verifici in permanenta e-mailul (inclusiv folderul Spam / Junk, mai ales daca ai adresa pe domeniul yahoo.com/ro sau gmail.com). 

Daca ai deja un cont creat pe site-ul nostru, te invitam sa te logezi cu user-ul si parola primite pe email-ul tau la data inregistrarii. Poti face acest lucru accesand acest link: https://cursuri.ciseo.ro/autentificare-in-contul-tau/  sau meniul verde “Contul tau” – sectiunea “LOGIN”.

Nota:

Te rugam sa nu iti creezi mai mult de un cont. In cazul in care ai pierdut parola, urmeaza instructiunile pentru recuperarea acesteia (urmeaza calea  “Autentificare” / “Login” si apoi “Parola Pierduta” / “Lost Password”) Daca intampini dificultati, contacteaza-ne: 0727 963 012 / office@ciseo.ro

SOLICITA INFORMATII DESPRE TOATE CURSURILE CARE TE INTERESEAZA / TRIMITE CERERI DE OFERTA

Catalogul se actualizeaza constant. De aceea, pentru ca noi sa te putem informa in timp real, iar tu sa fii primul care afla, te rugam sa revii constant in contul tau si sa iti actualizezi profilul.

CUM TRIMITI CERERI DE OFERTA:

 

A. DACA AI DEJA CONTUL TAU:

Intra in contul tau si trimite cereri de oferta din pagina cursului dorit, astfel:

Cauta si Alege cursul / cursurile care te intereseaza:

Te rugam sa acorzi atentie deosebita informatiilor prezentate pe pagina fiecarui curs: Beneficii, Prezentare, Diploma, Pret, Termeni si conditii.

Apoi, urmeaza indicatiile afisate pe ecran:

1. Alege numarul de persoane/cursanti si apasa butonul “Adauga in cererea de oferta”

 

2.   Copiaza si introdu cuponul de reduceri aplicabile in cazul tau si apasa butonul “Continua cu personalizarea ofertei” 

 

3. Completeaza datele solicitantului pe numele caruia doresti sa se emita oferta si, la finalul paginii, apasa butonul “TRIMITE CEREREA DE OFERTA”

 

4. Verifica-ti email-ul, inclusiv folderul Spam/Junk, si asigura-te ca ai primit imediat pe e-mail oferta configurata de tine.

IMPORTANT:

Completeaza toate campurile si asigura-te ca cererea ta se trimite – verifica intotdeauna sa apara mesajul “Cerere trimisa cu succes”. Daca nu vizualizezi acest mesaj, ruleaza pagina pana vezi mesajul de eroare scris cu rosu. Rezolva indicatiile primite si trimite din nou cererea ta.

Vei observa ca sunt solicitate date sumare. Datele complete ale participantilor, precum si datele de facturare, vor fi completate integral ulterior, in formularul word ce tine loc de contract (Acord de inscriere / participare la curs), pe care ni-l vei transmite scanat, pe e-mail. 

Asadar, foloseste-ti contul si configureaza-ti oferta cu reducerile de care poti sa beneficiezi doar daca urmezi acesti pasi pana la final si obtii oferta PDF (cu proforma inclusa), direct din catalog.

B. DACA INCA NU AI UN CONT:

Pentru transmiterea cererilor de oferta pentru cursurile CISEO si primirea pe email a ofertelor de pret si a tuturor informatiilor necesare, este necesar sa iti creezi mai intai contul: fie direct din pagina fiecarui curs dorit, fie din meniul verde ” Contul tau” – sectiunea “INREGISTRARE / CREEAZA CONT NOU”. Pentru crearea contului tau, vezi detaliile de mai sus.

Apoi, intra in contul tau si trimite cereri de oferta. Procedura este similara cu cea de mai sus.

IMPORTANT:

*Verifica aici datele pe care ni le-ai furnizat pentru Profilul tau: https://cursuri.ciseo.ro/profil/

**Aminteste-ti ca poti sa obtii oferte pentru mai multe locuri pentru tine si echipa ta, beneficiind de reduceri!

***Contacteaza-ne la datele de aici: https://ciseo.ro/contact/ pentru orice intrebare!

Pentru a beneficia de reduceri, mergi la Politica de Reduceri si Bonusuri: https://cursuri.ciseo.ro/politica-de-reduceri-bonusuri/ , alege cuponul de reduceri ce se aplica in cazul tau si foloseste-l in rubrica aferenta din pagina cursului / ofertei (vezi indicatiile de mai sus, cum obtii oferte)

Apoi, se va calcula automat pretul final corect, tinand cont si de reducerile care se aplica.

Asigura-te ca trimiti cererea, folosind butonul “Trimite cererea ta”, de la finalul sectiunii.

FINALIZEAZA PROCESUL DE INSCRIERE LA CURS:

Urmeaza indicatiile primite pe e-mail pentru finalizarea cu succes a procesului de inscriere la curs. Pasii sunt acestia:

Pasul 1: Trimiterea Acordului de inscriere / participare la curs:

  • Dupa trimiterea cererii de oferta, vei primi un e-mail cu indicatii/pasii de inscriere.

  • Descarca Acordul de inscriere/participare de la link-ul indicat in e-mail. Selecteaza tipul de formular potrivit in cazul tau, in functie de tipul participarii tale:

– daca doresti sa participi la curs in calitate de persoana fizica si factura sa se emita pe numele tau, descarca formularul “Acord de inscriere/participare la curs pentru PERSOANE FIZICE”.

– daca doresti sa participi la curs trimis de Compania / Persoana Juridica pentru care lucrezi sau faci inscrierea pentru mai multi colegi din echipa ta, iar factura se va emite pe numele companiei / persoanei juridice, descarca formularul “Acord de inscriere/participare la curs pentru COMPANII/PERSOANE JURIDICE”.

  • Completeaza, semneaza si stampileaza acordul CISEO si trimite-l cat mai curand pe e-mail la adresa cursuri@ciseo.ro . 

Completarea acordului de inscriere/participare:  Te rugam sa acorzi atentie deosebita introducerii acestor date pentru ca in baza lor se va emite atat factura, cat si diploma.

“Acordul de inscriere/participare la curs pentru PERSOANE FIZICE” trebuie completat integral cu datele complete ale participantului la curs, care vor fi mentionate si pe diploma, si cu datele de facturare, apoi semnat de persoana fizica ce participa la curs si achita taxa de participare.

-“Acordul de inscriere/participare la curs pentru COMPANII / PERSOANE JURIDICE” trebuie completat integral cu datele de facturare si datele complete ale fiecarui participant la curs, stampilat si semnat doar de Reprezentantul Legal al Companiei / Persoanei Juridice (Administrator sau Manager General).

  • Dupa ce ne vei trimite acordul tau de inscriere / participare, vei primi un e-mail prin care iti confirmam primirea. Te rugam sa ne contactezi direct la nr. 0727 963 012 / office@ciseo.ro in cazul in care nu primesti aceasta confirmare in maxim 24 ore!

*In formularul online completat pentru crearea contului sau trimiterea cererii de oferta iti sunt solicitate doar date sumare si nu date complete de identificare. Pentru inscrierea la curs, este necesar sa ne trimiti documentul oficial denumit Acord de inscriere / participare la curs. Acest acord tine loc de contract simplificat. In cazul companiilor mari, este posibil sa fie necesar si un contract  detaliat. Te rugam sa ne anunti daca departamentul de contabilitate din compania ta solicita si un contract. Indiferent daca va fi necesar sau nu un contract, acordul de participare este obligatoriu, pentru ca acesta contine datele oficiale de inscriere ale fiecarui participant si confirmarea top managementului companiei.

*Poti descarca formularul Acord de inscriere / participare la curs din oferta primita pe e-mail sau, in cazul in care intampini dificultati, direct de la acest link: https://cursuri.ciseo.ro/alege-acordul-potrivit-pentru-tine-si-sau-echipa-ta/ si sa-l trimiti, completat si semnat, pe adresa cursuri@ciseo.ro  In cazul in care link-ul de mai sus nu poate fi accesat direct, te rugam sa-l copiezi direct in browserul de internet si sa dai Enter pentru a-l putea vizualiza si descarca.

Pasul 2 – Plata proformei:

Atunci cand trimiti cererea ta de oferta, primesti proforma generata automat direct din catalog, impreuna cu oferta PDF.

De asemenea, ai detalii despre datele noastre bancare si termenul de plata in formularul de inscriere ce tine loc de contract. 

  • In cazul cursurilor LIVE (videoconferinta sau la sala), proforma se achita doar DUPA ce primesti in scris de la CISEO confirmarea grupei minime si a datei exacte de incepere a cursului. 
  • In cazul cursurilor ONLINE DISPONIBILE 24/7, plata se poate face la data transmiterii formularului de inscriere.

Dupa transmiterea formularului tau de inscriere, un reprezentant CISEO te va contacta pentru confirmarea datelor.

Factura fiscala se va emite si transmite dupa ce incasarea figureaza in contul bancar al societatii CISEO REGISTRAR SRL.

Pasul 3: Confirmarea achitarii pretului cursului:

Achita pretul cursului in contul mentionat in proforma si in acord, la termenul de plata mentionat in oferta/formular/acord/contract.

Detaliile despre modalitatea si termenele de plata sunt disponibile in oferte si aici: https://cursuri.ciseo.ro/termeni-si-conditii-de-inscriere-la-cursurile-ciseo/

Dupa efectuarea fiecarei plati, trimite-ne pe adresa e-mail cursuri@ciseo.ro confirmarea ca ai achitat pretul cursului.

Atentie:

  1. In cazul in care nu ne vei instiinta ca ai efectuat plata, nu iti vom putea asigura locul la curs.
  2. In cazul cursurilor autorizate ANC, va fi necesar sa ne transmiti documentele suplimentare mentionate la sectiunea “Termeni si Conditii de inscriere la Cursuri: https://cursuri.ciseo.ro/termeni-si-conditii-de-inscriere-la-cursurile-ciseo/”

Inscriere finalizata:  Te rugam sa tii cont de faptul ca numai dupa confirmarea platii integrale, participarea ta este asigurata iar noi te vom tine la curent cu toate detaliile organizatorice.

*Detaliile legate de modalitatea de plata, conditii de renuntare si returnarea taxei sunt descrise la rubrica Termeni si Conditii de Inscriere la Cursuri : https://cursuri.ciseo.ro/termeni-si-conditii-de-inscriere-la-cursurile-ciseo/”.

Suntem aici pentru orice alte clarificari necesare.

Iti multumim!

Echipa CISEO