Ghidul de Utilizare a Catalogului online pentru Inscrierea la Cursurile CISEO® Agentia pentru Certificare & Implementare Standarde Europene in Organizatii

Iti multumim pentru timpul alocat vizualizarii Catalogului de Cursuri CISEO si dorim sa stii ca ne bucuram sa-ti fim alaturi pe drumul dezvoltarii tale profesionale.

Pentru ca tu sa fii permanent la curent cu toate datele si informatiile actualizate, despre cursurile care te intereseaza, am creat pentru tine acest Catalog online.

Catalogul CISEO ( https://cursuri.ciseo.ro/ ) contine date despre cursurile in sistem open (deschis publicului) pe care noi le promovam.  Scopul acestui catalog online este de a facilita accesul tau la informatii complete si actualizate, precum si de a eficientiza procesul de inscriere la cursuri.

Beneficiile tale si prezentarea cursului sunt disponibile din pagina fiecarui curs. Data si pretul cursurilor sunt accesibile imediat ce ai intrat in contul tau. De asemenea, dupa ce te-ai logat in contul tau, ai posibilitatea de a trimite cereri de informare, pentru a ne comunica solicitarea ta de a te tine la curent si de a primi pe loc, pe e-mail, detaliile importante despre curs. In plus, imediat ce ti-ai creat contul, beneficiezi de toate reducerile si facilitatile pe care ti le ofera catalogul online de cursuri.

Pentru a te ghida in utilizarea Catalogului online de Cursuri CISEO, iti punem la dispozitie urmatoarele LINK-URI UTILE:

Calendarul si Preturile cursurilor
Categorii / Domenii / Regiuni cursuri
– Prezentare CISEO® Agentia pentru Certificare & Implementare Standarde Europene in Organizatii

Termeni si Conditii pentru inscrierea ta la cursuri
Politica de reduceri & bonusuri

iar mai jos vei gasi toate detaliile de care ai nevoie pentru a beneficia la maxim de facilitatile pe care ti le poate oferi utilizarea eficienta a catalogului.

NOTA: Catalogul functioneaza corect cu browser Mozilla Firefox / Google Chrome / orice alt browser de internet, cu exceptia Internet Explorer. Te rugam sa folosesti unul dintre browserele mentionate mai sus cand adaugi locuri, completezi si trimiti cererea ta de informare / rezervare, pentru a te asigura ca sunt afisate corect toate campurile si cererea ta ajunge la noi!


CUM TE INREGISTREZI IN CONTUL TAU:

INREGISTREAZA-TE IN CONTUL TAU:

Pentru vizualizarea integrala a prezentarii si preturilor cursurilor, precum si a beneficiilor si facilitatilor pe care ti le oferim, este necesar sa intri in contul tau creat pe acest site denumit “Catalog online cursuri CISEO”. De asemenea, trimiterea cererilor de informare se poate face doar dupa ce te-ai logat in contul tau, daca ai deja un cont creat.

Daca inca nu ai un cont in catalog, il creezi de aici::

CUM ITI CREEZI USERUL TAU / USER NOU:

Daca esti un vizitator nou al catalogului de cursuri CISEO sau daca ne-ai mai vizitat, dar inca nu te-ai inregistrat pe site-ul nostru pentru a avea acces la toate facilitatile, creeaza-ti acum GRATUIT contul tau CISEO:

Dupa ce ai completat corect toate campurile si ai accesat butonul “Trimite solicitarea ta“, se va afisa mesajul “Înregistrarea s-a finalizat. Te rog verifică-ți emailul. ” care confirma inregistrarea ta cu succes in baza de date. In cateva secunde vei primi un e-mail cu datele tale de logare in contul tau (user si parola) pentru a le putea folosi oricand doresti.

Nota:

*Te rugam sa te asiguri ca adresa email introdusa nu contine erori. Te vom ghida pas cu pas, pe e-mail, pentru a finaliza cu succes procesul de inscriere.

** De asemenea, te rugam sa iti verifici in permanenta e-mailul (inclusiv folderul Spam / Junk, mai ales daca ai adresa pe domeniul yahoo.com/ro sau gmail.com). Iti vom trimite detalii despre cum sa accesezi catalogul online oricand vei dori, pasii pe care sa-i urmezi pentru a-ti rezerva locul la curs, precum si pasii necesari pentru a finaliza cu succes inscrierea.

CUM INTRI IN CONTUL TAU / USER EXISTENT:

Daca ai deja un cont creat pe site-ul nostru, te invitam sa te logezi cu user-ul si parola primite pe email-ul tau la data inregistrarii. Poti face acest lucru accesand acest link: https://cursuri.ciseo.ro/autentificare-in-contul-tau/  sau meniul verde “Contul tau” – sectiunea “LOGIN”.

Nota:

Te rugam sa nu iti creezi mai mult de un cont. In cazul in care ai pierdut parola, urmeaza instructiunile pentru recuperarea acesteia (urmeaza calea  “Autentificare” / “Login” si apoi “Parola Pierduta” / “Lost Password”) Daca intampini dificultati, conteaza-ne: 0727 963 012 / office@ciseo.ro

CUM SOLICITI INFORMATII DESPRE TOATE CURSURILE CARE TE INTERESEAZA / CUM TRIMITI CERERI DE INFORMARE:

SOLICITA INFORMATII DESPRE TOATE CURSURILE CARE TE INTERESEAZA / TRIMITE CERERI DE INFORMARE

Catalogul se actualizeaza constant, de aceea, pentru ca noi sa te putem informa in timp real iar tu sa fii primul care afla:

TRIMITE CERERI DE INFORMARE:

Vei primi imediat, pe email, ofertele de pret si toate informatiile necesare.

! COMUNICA-NE TOATE CURSURILE CARE TE INTERESEAZA :

  A. DACA AI DEJA CONTUL TAU:
  a. Intra in contul tau si selecteaza cu incredere butonul „MA INTERESEAZA” pentru fiecare curs despre care iti doresti mai multe detalii si/sau sa te tinem la curent iar noi iti trimitem pe e-mail toate datele actualizate.

SAU

  b.Intra in contul tau si trimite cereri de informare incepand din pagina cursului dorit, astfel:

#. Cauta si Alege cursul / cursurile care te intereseaza:

 • fie pornind din categoriile afisate direct pe pagina Acasa: Tipuri Cursuri, Domenii, Standarde,
 • fie din rubrica”Catalog” (unde cursurile sunt organizate pe categorii), afisata in meniul principal al site-ului.
 • fie din rubrica”Calendar & Preturi” (cursurile sunt organizate in functie de data de incepere), afisata in meniul principal al site-ului.

Alege cursul dorit, accesand denumirea cursului pentru a putea vizualiza pagina fiecarui curs.Te rugam sa acorzi atentie deosebita informatiilor prezentate pe pagina fiecarui curs: Beneficii, Prezentare, Diploma, Perioada, Pret, Oras, Termeni si conditii.

  #. Mergi la sectiunea din pagina numita “VREAU INFORMATII PE E-MAIL: CERERE IN CURS DE TRIMITERE” si urmeaza toate indicatiile mentionate la aceasta sectiune.

  1. ALEGE NUMARUL DE LOCURI din rubrica SPACES.

  2. COMPLETEAZA CUPONUL POTRIVIT in rubrica “COUPON CODE” cu reducerea care se aplica in cazul tau (de ex. CISEO_ONLINE cu ajutorul caruia primesti 10% reducere pentru faptul ca ti-ai creat contul in catalog). Pentru a beneficia de reduceri, mergi la Politica de Reduceri si Bonusuri, alege cuponul de reducere ce se aplica in cazul tau si foloseste-l in sectiunea “CERERE IN CURS DE TRIMITERE”, in rubrica “COUPON CODE”. Citeste aici Politica de reduceri & bonusuri CISEO si/sau contacteaza-ne pentru clarificari: 0727 963 012 / office@ciseo.ro

  Nota: cuponul trebuie sa fie copiat/scris corect, fara spatii dupa acesta, ca sa functioneze.

  3. APASA BUTONUL “TRIMITE CEREREA TA”: Dupa ce s-a calculat pretul cu reducerea aplicata, asigura-te ca cererea ta este trimisa, folosind butonul “Trimite cererea ta” (acest buton apare la finalul cererii, in sectiunea CERERE IN CURS DE TRIMITERE). Vei primi pe ecran mesajul “Cerere trimisa cu succes!”. Ruleaza cursorul paginii (bara din dreapta), in cazul in care mesajul nu apare imediat pe ecran, ci se afla mai sus in pagina.

  Mai departe, te vom ghida pas cu pas, pe e-mail, pentru a finaliza cu succes procesul de inscriere, de aceea:

  NOTA: Poti sa continui sa cauti si sa trimiti cereri pentru alte cursuri. Cu cat te inscrii la mai multe cursuri sau rezervi mai multe locuri, cu atat primesti reduceri mai mari.

  4. VERIFICA-TI E-MAILUL, inclusiv folderul SPAM/JUNK!

  – Asigura-te ca ne-ai transmis adresa corecta si ai verificat inclusiv folderul Spam / Junk.

  – Deja ar fi trebuit sa primesti pe e-mail indicatii despre urmatorii pasi pentru confirmarea inscrierii tale la curs. Daca nu ai primit emailurile de la noi, te rugam sa revii pentru a confirma faptul ca cererea ta a fost trimisa cu succes si nu au intervenit erori tehnice, de completare a datelor etc.

  5. URMEAZA INDICATIILE DIN E-MAIL, pentru finalizarea inscrierii la curs.
  Pentru rezervarea locului, completeaza & trimite scanat Acordul tau Ferm de participare la curs, semnat (document pdf, care tine loc de contract – vezi indicatiile din email). 

  NOTA: Finalizarea procesului de inscriere de la curs se face doar dupa transmiterea “Acordului Ferm de Participare la curs” semnat (si stampilat, daca este cazul) si a documentelor solicitate, in functie de tipul cursului, precum si dupa achitarea taxei cursului in baza proformei si a indicatiilor primite pe e-mail.

  ATENTIE! Catalogul functioneaza corect cu browser Mozilla Firefox / Google Chrome / orice alt browser de internet, cu exceptia Internet Explorer. Te rugam sa folosesti unul dintre browserele mentionate mai sus cand adaugi locuri, completezi si trimiti cererea ta de informare / rezervare, pentru a te asigura ca sunt afisate corect toate campurile si cererea ta ajunge la noi!

   B. DACA INCA NU AI UN CONT:

  Pentru transmiterea cererii de informare despre cursurile CISEO si primirea pe email a ofertelor de pret si a tuturor informatiilor necesare, este necesar sa iti creezi mai intai contul: fie direct din pagina fiecarui curs dorit, fie din meniul verde ” Contul tau” – sectiunea “Register”

  Completeaza toate campurile si asigura-te ca formularul se trimite – verifica intotdeauna sa para mesajul “Cerere trimisa cu succes”. Daca nu vizualizezi acest mesaj, ruleaza pagina pana vezi mesajul de eroare scris cu rosu. Rezolva indicatiile primite si trimite din nou formularul.

  La trimiterea formularului,  contul tau se va crea automat iar datele de acces le vei primi automat pe email.  Apoi, intra in contul tau si trimite cereri de informare/rezervare. Procedura este similara cu cea de mai sus.

CUM ITI REZERVI ONLINE LOCUL LA CURS:

REZERVA-TI ONLINE LOCUL LA CURS:

Cererea de rezervare se transmite SIMILAR CU CEREREA DE INFORMARE, descrisa mai sus. Singura diferenta intre acestea doua consta in faptul ca, pentru a fi valabila rezervarea locului, trebuie sa ne trimiti pe e-mail Acordul de participare completat. Dupa ce trimiti cereri de informare, urmeaza toti pasii indicati in email-ul pe care il vei primi automat.

 • Pentru rezervarea online a locului la curs:
 • daca ai deja un cont in catalog, este necesar sa fii logat (inregistrat) in contul tau cu user-ul si parola create special pentru tine (vezi punctul 1 de mai sus).
 • daca inca nu ai un cont, este necesar sa iti creezi contul pentru trimiterea cererilor de rezervare loc.

  NOTA: Rezervarea locului la curs se face doar dupa transmiterea “Acordului Ferm de Participare la curs” semnat (si stampilat, daca este cazul) si a documentelor solicitate, in functie de tipul cursului.

  Vei observa ca sunt solicitate date sumare despre participanti, in timpul procesului de rezervare online. Datele complete ale participantilor, precum si datele de facturare, vor fi completate integral de tine ulterior, in formularul word ce tine loc de contract ( “Acord de participare la Cursurile CISEO”), pe care ni-l vei transmite scanat, pe e-mail. Cererea de informare presupune doar sa ne comunici interesul tau pentru acel curs iar obligativitatea de a participa la curs incepe din momentul semnarii documentului oficial “Acord de participare”.

  *Verifica aici datele pe care ni le-ai furnizat pentru Profilul tau si Rezervarile tale.

  **Aminteste-ti ca poti rezerva direct unul sau mai multe locuri pentru tine si echipa ta, beneficiind de reduceri!

  ***Contacteaza-ne pentru orice intrebare!

CUM FOLOSESTI CUPOANELE DE REDUCERI LA TRIMITEREA CERERII DE INFORMARE / REZERVARE:

Pentru a beneficia de reduceri, mergi la Politica de Reduceri si Bonusuri, alege cuponul de reducere ce se aplica in cazul tau si foloseste-l in sectiunea “CERERE IN CURS DE TRIMITERE”, in rubrica “COUPON CODE”. Apoi, se va calcula automat pretul final corect, tinand cont si de reducerile care se aplica.

De exemplu, primesti 10% Reducere pentru Inscriere online: Foloseste cuponul CISEO_ONLINE  in rubrica “COUPON CODE”. Apoi, asigura-te ca finalizezi cererea, folosind butonul “Trimite cererea ta”, de la finalul sectiunii.

Atentie: cuponul trebuie sa fie copiat/scris corect, fara spatii dupa acesta, ca sa functioneze.

CUM FINALIZEZI PROCESUL DE INSCRIERE LA CURS:

FINALIZEAZA PROCESUL DE INSCRIERE LA CURS:

Urmeaza indicatiile primite pe e-mail pentru finalizarea cu succes a procesului de inscriere la curs. Pasii sunt acestia:

Pasul 1: Trimiterea acordului oficial:

 • Dupa trimiterea cererii de informare, vei primi un e-mail cu indicatii/pasii de inscriere.
 • Descarca Acordul de participare de la link-ul indicat in e-mail. Selecteaza tipul de formular potrivit in cazul tau, in functie de  tipul participarii tale:

– daca doresti sa participi la curs in calitate de persoana fizica si factura sa se emita pe numele tau, descarca formularul “Acord de participare la curs pentru PERSOANE FIZICE”.

– daca doresti sa participi la curs trimis de Compania pentru care lucrezi sau faci inscrierea pentru mai multi colegi din echipa ta, iar factura se va emite pe societate, descarca formularul “Acord de participare la curs pentru COMPANII”.

 • Completeaza, semneaza si stampileaza acordul CISEO si trimite-l cat mai curand pe e-mail la adresa cursuri@ciseo.ro . 

Completarea acordului oficial de participare:  Te rugam sa acorzi atentie deosebita introducerii acestor date pentru ca in baza lor se va emite atat factura proforma, cat si diploma.

“Acordul de participare la curs pentru PERSOANE FIZICE” trebuie completat integral cu datele complete ale participantului la curs, care vor fi mentionate si pe diploma, si cu datele de facturare, apoi semnat de persoana fizica ce participa la curs si achita taxa de participare.

-“Acordul de participare la curs pentru COMPANII” trebuie completat integral cu datele de facturare si datele complete ale fiecarui participant la curs, stampilat si semnat doar de Reprezentantul Legal al Companiei (Administrator sau Manager General).

 • Dupa ce ne vei trimite acordul tau oficial de participare, vei primi un e-mail cu subiectul “Acord de participare primit…”

*In formularul online completat pentru rezervarea locului la curs iti sunt solicitate doar date sumare si nu date complete de identificare. Pentru inscrierea la curs, este necesar sa ne trimiti documentul oficial denumit “Acord de participare la curs CISEO“. Acest acord tine loc de contract simplificat. In cazul companiilor mari, este posibil sa fie necesar si un contract  detaliat. Te rugam sa ne anunti daca departamentul de contabilitate din compania ta solicita si un contract. Indiferent daca va fi necesar sau nu un contract, acordul de participare este obligatoriu, pentru ca acesta contine datele oficiale de inscriere ale fiecarui participant si confirmarea top managementului companiei.

*Poti descarca formularul “Acord Curs CISEO” din e-mailul primit dupa rezervarea online a locului sau, in cazul in care intampini dificultati, direct de la acest link: http://ciseo.ro/acord-cursuri-ciseo/  si sa-l trimiti, completat si semnat, pe adresa cursuri@ciseo.ro  In cazul in care link-ul de mai sus nu poate fi accesat direct, te rugam sa-l copiezi direct in browserul de internet si sa dai Enter pentru a-l putea vizualiza si descarca.

Pasul 2 – Primirea proformei:

Dupa transmiterea formularului tau de inscriere, un reprezentant CISEO te va contacta pentru confirmarea datelor. Ulterior, vei primi pe e-mail factura proforma.

Pasul 3: Confirmarea achitarii pretului cursului:

Achita pretul cursului in contul mentionat in proforma:

 • Prima transa se achita la data primirii proformei.
 • Cursul trebuie sa fie achitat integral cu minim 14 zile inainte de data de incepere.

Detaliile despre modalitatea si termenele de plata sunt disponibile aici: https://cursuri.ciseo.ro/termeni-si-conditii-cursuri/

Dupa efectuarea fiecarei plati, trimite-ne pe adresa e-mail cursuri@ciseo.ro confirmarea ca ai achitat pretul cursului, conform proformei primite.

Atentie:

 1. In cazul in care nu ne vei instiinta ca ai efectuat plata, nu iti vom putea asigura locul la curs.
 2. In cazul cursurilor autorizate ANC, va fi necesar sa ne transmiti documentele suplimentare mentionate la sectiunea “Termeni si Conditii de inscriere la Cursuri”.

Inscriere finalizata:  Te rugam sa tii cont de faptul ca numai dupa confirmarea platii integrale, participarea ta este asigurata iar noi te vom tine la curent cu toate detaliile organizatorice.

*Detaliile legate de modalitatea de plata, conditii de renuntare si returnarea taxei sunt descrise la rubrica “Termeni si Conditii de Inscriere la Cursuri”.

Indrazneste sa te perfectionezi, vino la curs!

Iti multumim si te asteptam cu drag,

Echipa CISEO

Print Friendly, PDF & Email