Ghidul de Utilizare a Catalogului CURSURI.CISEO.ro

Iti multumim pentru timpul alocat vizualizarii Catalogului CURSURI.CISEO.ro si dorim sa stii ca ne bucuram sa-ti fim alaturi pentru evolutia ta profesionala, a echipei tale si/sau a afacerii tale.

Pentru ca tu sa fii permanent la curent cu toate datele si informatiile actualizate, despre cursurile care te intereseaza, am creat pentru tine acest Catalog online.

Catalogul CURSURI.CISEO.ro ( https://cursuri.ciseo.ro/ ) contine date despre cursurile live – videoconferinta sau la sala – si cursurile online disponibile 24/7 (nonstop) pe care noi le promovam.  Scopul acestui catalog este de a facilita accesul tau la informatii complete si actualizate, precum si de a eficientiza procesul de inscriere la cursuri.

Beneficiile tale si prezentarea cursului sunt disponibile din pagina fiecarui curs. Alte detalii precum pretul si data CURSURILOR LIVE sunt accesibile imediat ce ai intrat in contul tau. De asemenea, dupa ce te-ai logat in contul tau, ai posibilitatea de a trimite cereri de oferta, pentru a ne comunica solicitarea ta de a te tine la curent si de a primi pe loc, pe e-mail, detaliile importante despre curs. In plus, imediat ce ti-ai creat contul, beneficiezi de toate reducerile si facilitatile pe care ti le ofera catalogul de cursuri.

Pentru CURSURILE ONLINE DISPONIBILE 24/7 (NONSTOP) poti sa obtii ofertele de pret si prezentarile detaliate incepand de la aceasta pagina: https://cursuri.ciseo.ro/toate-cursurile-online-disponibile-nonstop/

Pentru a te ghida in utilizarea Catalogului CURSURI.CISEO.ro, iti punem la dispozitie urmatoarele LINK-URI UTILE:

iar mai jos vei gasi toate detaliile de care ai nevoie pentru a beneficia la maxim de facilitatile pe care ti le poate oferi utilizarea eficienta a catalogului.

NOTA: Catalogul functioneaza corect cu browser Mozilla Firefox / Google Chrome / orice alt browser de internet, cu exceptia Internet Explorer. Te rugam sa folosesti unul dintre browserele mentionate mai sus cand adaugi locuri, completezi si trimiti cererea ta, pentru a te asigura ca sunt afisate corect toate campurile si cererea ta ajunge la noi!


INREGISTREAZA-TE IN CONTUL TAU:

Pentru vizualizarea integrala a prezentarii si preturilor cursurilor, precum si a beneficiilor si facilitatilor pe care ti le oferim, este necesar sa intri in contul tau creat pe acest site denumit “Catalog CURSURI.CISEO.ro”. De asemenea, trimiterea cererilor de informare se poate face doar dupa ce te-ai logat in contul tau, daca ai deja un cont creat.

Daca inca nu ai un cont in catalog, il creezi de aici::

Daca esti un vizitator nou al catalogului de cursuri CISEO sau daca ne-ai mai vizitat, dar inca nu te-ai inregistrat pe site-ul nostru pentru a avea acces la toate facilitatile, creeaza-ti acum GRATUIT contul tau CISEO:

Dupa ce ai completat corect toate campurile si ai accesat butonul “Trimite solicitarea ta“, se va afisa mesajul “Înregistrarea s-a finalizat. Te rog verifică-ți emailul. ” care confirma inregistrarea ta cu succes in baza de date. In cateva secunde vei primi un e-mail cu datele tale de logare in contul tau (user si parola) pentru a le putea folosi oricand doresti.

Nota:

*Te rugam sa te asiguri ca adresa email introdusa nu contine erori. Te vom ghida pas cu pas, pe e-mail, pentru a finaliza cu succes procesul de inscriere.

** De asemenea, te rugam sa iti verifici in permanenta e-mailul (inclusiv folderul Spam / Junk, mai ales daca ai adresa pe domeniul yahoo.com/ro sau gmail.com). Iti vom trimite detalii despre cum sa accesezi catalogul online oricand vei dori, pasii pe care sa-i urmezi pentru a-ti rezerva locul la curs, precum si pasii necesari pentru a finaliza cu succes inscrierea.

Daca ai deja un cont creat pe site-ul nostru, te invitam sa te logezi cu user-ul si parola primite pe email-ul tau la data inregistrarii. Poti face acest lucru accesand acest link: https://cursuri.ciseo.ro/autentificare-in-contul-tau/  sau meniul verde “Contul tau” – sectiunea “LOGIN”.

Nota:

Te rugam sa nu iti creezi mai mult de un cont. In cazul in care ai pierdut parola, urmeaza instructiunile pentru recuperarea acesteia (urmeaza calea  “Autentificare” / “Login” si apoi “Parola Pierduta” / “Lost Password”) Daca intampini dificultati, conteaza-ne: 0727 963 012 / office@ciseo.ro

SOLICITA INFORMATII DESPRE TOATE CURSURILE CARE TE INTERESEAZA / TRIMITE CERERI DE OFERTA

Catalogul se actualizeaza constant, de aceea, pentru ca noi sa te putem informa in timp real iar tu sa fii primul care afla:

TRIMITE CERERI DE OFERTA!

Vei primi imediat, pe email, ofertele de pret si toate informatiile necesare.

 

CUM TRIMITI CERERI DE OFERTA:

 

A. DACA AI DEJA CONTUL TAU:

Intra in contul tau si selecteaza cu incredere butonul „MA INTERESEAZA” pentru fiecare curs despre care iti doresti mai multe detalii si/sau sa te tinem la curent, iar noi iti trimitem pe e-mail toate datele actualizate. Daca nu faci acest pas, nu vei primi toate ofertele pentru cursurile care te intereseaza.

Trimite cereri de oferta incepand din pagina cursului dorit, astfel:

Cauta si Alege cursul / cursurile care te intereseaza:

 • fie pornind din categoriile afisate direct pe pagina Acasa: Tipuri Cursuri, Domenii, Standarde,
 • fie incepand de la butonul “Categorii (unde cursurile sunt organizate pe categorii), afisat in meniul principal al site-ului.
 • fie incepand de la butonul TOATE CURSURILE DIN CATALOG afisat in meniul principal al site-ului.
 • ie incepand de la butonul “TOATE cursurile LIVE” (cursurile live – videoconferinta sau la sala – sunt organizate in functie de data de incepere), afisat in meniul principal al site-ului.
 • fie incepand de la butonul “TOATE cursurile ONLINE DISPONIBILE 24/7 (NONSTOP) (unde cursurile sunt organizate in functie de standarde), afisat in meniul principal al site-ului.
 • fie incepand de la butonul “CUM OBTII OFERTE” afisat in meniul principal al site-ului.

Alege cursul dorit, accesand denumirea cursului pentru a putea vizualiza pagina fiecarui curs.Te rugam sa acorzi atentie deosebita informatiilor prezentate pe pagina fiecarui curs: Beneficii, Prezentare, Diploma, Perioada, Pret, Termeni si conditii.

PENTRU CURSURILE LIVE – VIDEOCONFERINTA / LA SALA: 

Mergi la sectiunea din pagina numita:

“OFERTA CURS. FOLOSESTE-TI CONTUL! OBTINE OFERTA PE E-MAIL:”

 1.  
   si urmeaza toate indicatiile mentionate la aceasta sectiune:

 1. ALEGE NUMARUL DE LOCURI – numarul de persoane.

 1.  

2. ALEGE SI INTRODU CUPONUL DE REDUCERE ce se aplica in cazul tau.

Daca nu stii care cupon de reducere se aplica in cazul tau, mergi la

Politica de reduceri & bonusuri CISEO

  1. si/sau contacteaza-ne pentru clarificari: 0727 963 012 / office@ciseo.ro

3. APASA DE DOUA ORI BUTONUL “MA INTERESEAZA: VREAU OFERTA PE E-MAIL”.

Asigura-te ca cererea ta este trimisa. Vei primi pe ecran mesajul “Cerere trimisa cu succes!”. Ruleaza cursorul paginii (bara din dreapta), in cazul in care mesajul nu apare imediat pe ecran, ci se afla mai sus in pagina.

Mai departe, te vom ghida pas cu pas, pe e-mail, pentru a finaliza cu succes procesul de inscriere, de aceea:

  1. NOTA: Poti sa continui sa cauti si sa trimiti cereri de oferta si pentru alte cursuri.

4. VERIFICA-TI E-MAILUL, inclusiv folderul SPAM/JUNK!

– Asigura-te ca ne-ai transmis adresa corecta si ai verificat inclusiv folderul Spam / Junk.

– Deja ar fi trebuit sa primesti pe e-mail oferta de pret detaliata, inclusiv cu pasii pentru inscrierea la curs. Daca nu ai primit email-ul de la noi, te rugam sa revii pentru a confirma faptul ca cererea ta a fost trimisa cu succes si nu au intervenit erori tehnice, de completare a datelor etc.

5. URMEAZA INDICATIILE DIN E-MAIL pentru inscrierea la curs.

Pentru inscriere, completeaza, semneaza & trimite scanat Acordul tau Ferm de participare la curs (document pdf, care tine loc de contract – vezi indicatiile din email). 

NOTA: Finalizarea procesului de inscriere de la curs se face doar dupa transmiterea “Acordului Ferm de Participare la curs” semnat (si stampilat, daca este cazul) si a documentelor solicitate, in functie de tipul cursului, precum si dupa achitarea taxei cursului in baza proformei si a indicatiilor primite pe e-mail.

ATENTIE! Catalogul functioneaza corect cu browser Mozilla Firefox / Google Chrome / orice alt browser de internet, cu exceptia Internet Explorer. Te rugam sa folosesti unul dintre browserele mentionate mai sus cand adaugi locuri, completezi si trimiti cererea ta, pentru a te asigura ca sunt afisate corect toate campurile si cererea ta ajunge la noi!

PENTRU CURSURILE ONLINE DISPONIBILE 24/7 (NONSTOP):

Alege cursul online disponibil 24/7 si da click pe el pentru a se deschide pagina lui (in care este afisat pretul) .

Apoi, urmeaza indicatiile afisate pe ecran:

1. Alege numarul de persoane/cursanti si apasa butonul “Adauga in cererea de oferta”

 

2.   Copiaza si introdu cuponul de reduceri aplicabile in cazul tau si apasa butonul “Continua cu personalizarea ofertei” 

 

3. Completeaza datele solicitantului pe numele caruia doresti sa se emita oferta si, la finalul paginii, apasa butonul “TRIMITE CEREREA DE OFERTA”

 

4. Verifica-ti email-ul, inclusiv folderul Spam/Junk, si asigura-te ca ai primit imediat pe e-mail oferta configurata de tine.

 

Asadar, foloseste-ti contul si configureaza-ti oferta cu reducerile de care poti sa beneficiezi doar daca urmezi acesti pasi pana la final si obtii tu oferta PDF (cu proforma inclusa), direct din catalog.

Pentru finalizarea inscrierii, completeaza, semneaza & trimite scanat Acordul tau Ferm de participare la curs (document pdf, care tine loc de contract – vezi indicatiile din email). 

NOTA: Finalizarea procesului de inscriere de la curs se face doar dupa transmiterea “Acordului Ferm de Participare la curs” semnat (si stampilat, daca este cazul) si a documentelor solicitate, in functie de tipul cursului, precum si dupa achitarea taxei cursului in baza proformei si a indicatiilor primite pe e-mail.

ATENTIE! Catalogul functioneaza corect cu browser Mozilla Firefox / Google Chrome / orice alt browser de internet, cu exceptia Internet Explorer. Te rugam sa folosesti unul dintre browserele mentionate mai sus cand adaugi locuri, completezi si trimiti cererea ta, pentru a te asigura ca sunt afisate corect toate campurile si cererea ta ajunge la noi!

B. DACA INCA NU AI UN CONT:

Pentru transmiterea cererilor de oferta pentru cursurile CISEO si primirea pe email a ofertelor de pret si a tuturor informatiilor necesare, este necesar sa iti creezi mai intai contul: fie direct din pagina fiecarui curs dorit, fie din meniul verde ” Contul tau” – sectiunea “INREGISTRARE / CREEAZA CONT NOU”.

Completeaza toate campurile si asigura-te ca formularul se trimite – verifica intotdeauna sa para mesajul “Cerere trimisa cu succes”. Daca nu vizualizezi acest mesaj, ruleaza pagina pana vezi mesajul de eroare scris cu rosu. Rezolva indicatiile primite si trimite din nou formularul.

La trimiterea formularului,  contul tau se va crea automat, iar datele de acces le vei primi automat pe email.  Apoi, intra in contul tau si trimite cereri de oferta. Procedura este similara cu cea de mai sus.

Vei observa ca sunt solicitate date sumare, in timpul crearii contului. Datele complete ale participantilor, precum si datele de facturare, vor fi completate integral de tine ulterior, in formularul word ce tine loc de contract ( “Acord de participare la Cursurile CISEO”), pe care ni-l vei transmite scanat, pe e-mail. Cererea de oferta presupune doar sa ne comunici interesul tau pentru acel curs, iar obligativitatea de a participa la curs incepe din momentul semnarii documentului oficial “Acord de participare”.

*Verifica aici datele pe care ni le-ai furnizat pentru: Profilul tau si Rezervarile tale.

**Aminteste-ti ca poti sa obtii oferte pentru mai multe locuri pentru tine si echipa ta, beneficiind de reduceri!

***Contacteaza-ne pentru orice intrebare!

Pentru a beneficia de reduceri, mergi la Politica de Reduceri si Bonusuri, alege cuponul de reduceri ce se aplica in cazul tau si foloseste-l in rubrica aferenta din pagina cursului / ofertei (vezi indicatiile de mai sus, cum obtii oferte)

Apoi, se va calcula automat pretul final corect, tinand cont si de reducerile care se aplica.

Asigura-te ca trimiti cererea, folosind butonul “Trimite cererea ta”, de la finalul sectiunii.

FINALIZEAZA PROCESUL DE INSCRIERE LA CURS:

Urmeaza indicatiile primite pe e-mail pentru finalizarea cu succes a procesului de inscriere la curs. Pasii sunt acestia:

Pasul 1: Trimiterea acordului oficial:

   • Dupa trimiterea cererii de oferta, vei primi un e-mail cu indicatii/pasii de inscriere.

   • Descarca Acordul de participare de la link-ul indicat in e-mail. Selecteaza tipul de formular potrivit in cazul tau, in functie de  tipul participarii tale:

– daca doresti sa participi la curs in calitate de persoana fizica si factura sa se emita pe numele tau, descarca formularul “Acord de participare la curs pentru PERSOANE FIZICE”.

– daca doresti sa participi la curs trimis de Compania pentru care lucrezi sau faci inscrierea pentru mai multi colegi din echipa ta, iar factura se va emite pe societate, descarca formularul “Acord de participare la curs pentru COMPANII”.

   • Completeaza, semneaza si stampileaza acordul CISEO si trimite-l cat mai curand pe e-mail la adresa cursuri@ciseo.ro . 

Completarea acordului oficial de participare:  Te rugam sa acorzi atentie deosebita introducerii acestor date pentru ca in baza lor se va emite atat factura proforma, cat si diploma.

“Acordul de participare la curs pentru PERSOANE FIZICE” trebuie completat integral cu datele complete ale participantului la curs, care vor fi mentionate si pe diploma, si cu datele de facturare, apoi semnat de persoana fizica ce participa la curs si achita taxa de participare.

-“Acordul de participare la curs pentru COMPANII” trebuie completat integral cu datele de facturare si datele complete ale fiecarui participant la curs, stampilat si semnat doar de Reprezentantul Legal al Companiei (Administrator sau Manager General).

   • Dupa ce ne vei trimite acordul tau oficial de participare, vei primi un e-mail prin care iti confirmam primirea. Te rugam sa ne contactezi direct la nr. 0727 963 012 / office@ciseo.ro in cazul in care nu primesti aceasta confirmare in maxim 24 ore!

*In formularul online completat pentru crearea contului sau trimiterea cererii de oferta iti sunt solicitate doar date sumare si nu date complete de identificare. Pentru inscrierea la curs, este necesar sa ne trimiti documentul oficial denumit “Acord de participare la curs CISEO. Acest acord tine loc de contract simplificat. In cazul companiilor mari, este posibil sa fie necesar si un contract  detaliat. Te rugam sa ne anunti daca departamentul de contabilitate din compania ta solicita si un contract. Indiferent daca va fi necesar sau nu un contract, acordul de participare este obligatoriu, pentru ca acesta contine datele oficiale de inscriere ale fiecarui participant si confirmarea top managementului companiei.

*Poti descarca formularul “Acord Curs CISEO” din oferta primita pe e-mail sau, in cazul in care intampini dificultati, direct de la acest link: http://ciseo.ro/acord-cursuri-ciseo/  si sa-l trimiti, completat si semnat, pe adresa cursuri@ciseo.ro  In cazul in care link-ul de mai sus nu poate fi accesat direct, te rugam sa-l copiezi direct in browserul de internet si sa dai Enter pentru a-l putea vizualiza si descarca.

Pasul 2 – Primirea proformei:

Dupa transmiterea formularului tau de inscriere, un reprezentant CISEO te va contacta pentru confirmarea datelor.

In cazul cursurilor LIVE (videoconferinta sau la sala), vei primi pe e-mail factura proforma atunci cand se va confirma grupa minima si data cursului.

In cazul cursurilor online disponibile 24/7 primesti proforma direct din catalog, impreuna cu oferta PDF. Asadar, ai posibilitatea sa achiti direct conform indicatiilor din oferta PDF ce contine proforma generata automat. De asemenea, ai detalii despre datele noastre bancare in formularul de inscriere ce tine loc de contract. 

Pentru ambele tipuri de cursuri, dupa incasare vei primi si factura fiscala.

Pasul 3: Confirmarea achitarii pretului cursului:

Achita pretul cursului in contul mentionat in proforma (si n acord pentru cursurile online disponibile 24/7), la termenul de plata mentionat in formular/acord/contract.

Detaliile despre modalitatea si termenele de plata sunt disponibile aici: https://cursuri.ciseo.ro/termeni-si-conditii-cursuri/

Dupa efectuarea fiecarei plati, trimite-ne pe adresa e-mail cursuri@ciseo.ro confirmarea ca ai achitat pretul cursului.

Atentie:

   1. In cazul in care nu ne vei instiinta ca ai efectuat plata, nu iti vom putea asigura locul la curs.
   2. In cazul cursurilor autorizate ANC, va fi necesar sa ne transmiti documentele suplimentare mentionate la sectiunea “Termeni si Conditii de inscriere la Cursuri”.

Inscriere finalizata:  Te rugam sa tii cont de faptul ca numai dupa confirmarea platii integrale, participarea ta este asigurata iar noi te vom tine la curent cu toate detaliile organizatorice.

*Detaliile legate de modalitatea de plata, conditii de renuntare si returnarea taxei sunt descrise la rubrica “Termeni si Conditii de Inscriere la Cursuri”.

Suntem aici pentru orice alte clarificari necesare.

Iti multumim!

Echipa CISEO