Bine ai venit in Catalogul de Cursuri CISEO!

Creeaza-ti contul tau

Creeaza-l acum si primesti PRETURI PREFERENTIALE pentru contul tau in acest catalog plus multe alte REDUCERI SUPLIMENTARE!
Obtii PE LOC & PE E-MAIL ofertele de pret pentru toate cursurile care te intereseaza:

Inregistrare

Pasul 1 – Creeaza-ti contul tau aici:


    
     
   
Parola trebuie sa aiba minim 7 caractere.
Parola trebuie sa aiba minim 7 caractere.

Am luat la cunostinta faptul ca transmiterea prezentului formular de solicitare informatii presupune crearea unui cont in catalogul CISEO de cursuri si primirea, pe e-mail si telefon, a informatiilor si noutatilor despre cursurile si serviciile promovate de CISEO. Nota: Vei avea posibilitatea, oricand dupa trimiterea acestui formular, de a solicita retragerea acordului tau de prelucrare a datelor tale personale, printr-o cerere transmisa pe email la adresa: protectiadatelor@ciseo.ro Pentru a putea raspunde numeroaselor solicitari de informatii si oferte de pret privind cursurile open, precum si pentru imbunatatirea comunicarii cu clientii, te incurajam sa folosesti instrumentele puse la dispozitie si toate avantajele oferite de utilizarea acestui catalog online.

Sunt de acord cu termenii si conditiile de la sectiunea Protectia Datelor: Politicile de confidentialitate, de protectie si de prelucrare a datelor cu caracter personal: https://ciseo.ro/protectia-datelor/, inclusiv Privacy Policy.
This field is required

Dupa ce apesi butonul "Trimite", trebuie sa-ti verifici email-ul (inclusiv folderul SPAM/JUNK)!

ALEGE UNUL DINTRE PROFILURILE CU PRETURI PREFERENTIALE:

UTILIZATORI CATALOG CURSURI.CISEO.RO = persoanele fizice sau juridice care detin un cont de utilizator al catalogului CURSURI.CISEO.RO, il folosesc si obtin direct din catalog oferta PDF cu proforma si reduceri incluse.

Statutul de Utilizator Catalog CISEO se obtine dupa crearea, activarea si completarea profilului in acest catalog.

Preturile de grila afisate in acest catalog pentru utilizatorii autentificati, care nu detin unul dintre celelalte Profiluri, sunt reduse cu 10% fata de preturile de lista.

CURSANTI FIDELI = persoanele fizice care au fost inscrise anterior la un curs din portofoliul CISEO, isi folosesc contul de utilizator al catalogului CURSURI.CISEO.RO , cu profil completat, si obtin direct din catalog oferta PDF cu proforma si reduceri incluse.

Statutul de Cursant Fidel se obtine dupa finalizarea inscrierii la minim un curs.

Preturile de grila afisate in acest catalog pentru cursantii fideli, utilizatori ai catalogului, sunt reduse cu 20% fata de preturile de lista.

CLIENTI FIDELI = persoanele fizice sau juridice care au cumparat anterior serviciile noastre, isi folosesc contul de utilizator al catalogului CURSURI.CISEO.RO, cu profil completat, si obtin direct din catalog oferta PDF cu proforma si reduceri incluse.

Statutul de Client Fidel se obtine dupa achizitia oricarui serviciu din portofoliul nostru (de exemplu au cumparat in trecut unul sau mai multe cursuri sau au achizitionat pachete complete / servicii de implementare / certificare).

Preturile de grila afisate in acest catalog pentru clientii fideli, utilizatori ai catalogului, sunt reduse cu 20% fata de preturile de lista.

ANGAJATI AI CLIENTILOR FIDELI = persoanele fizice care sunt angajate ale persoanelor juridice descrise mai sus la categoria CLIENTI FIDELI, care isi folosesc contul de utilizator al catalogului CURSURI.CISEO.RO, cu profil completat, si obtin direct din catalog oferta PDF cu proforma si reduceri incluse.

Statutul de Angajat al Clientului Fidel se obtine dupa achizitia de catre angajator a oricarui serviciu din portofoliul nostru, conform precizarilor de mai sus.

Preturile de grila afisate in acest catalog pentru angajatii clientilor fideli, utilizatori ai catalogului, sunt reduse cu 20% fata de preturile de lista.

PARTENERI CISEO = persoanele juridice sau fizice (consultanti, auditori, lectori, traineri, experti in diverse domenii precum SSM, Protectia Mediului, Resurse Umane, Marketing, Contabilitate etc.) care recomanda cursurile din portofoliul CISEO, isi folosesc contul de utilizator al catalogului CURSURI.CISEO.RO si obtin direct din catalog oferta PDF cu proforma si reduceri incluse pentru clientii, furnizorii, partenerii de afaceri, angajatii sai si ai colaboratorilor sai.

Statutul de Partener CISEO se obtine dupa crearea, activarea si completarea profilului de partener in acest catalog.

Preturile de grila afisate in acest catalog pentru partenerii CISEO, utilizatori ai catalogului, sunt reduse cu 15% fata de preturile de lista.

La preturile de grila afisate in catalog, pentru fiecare tip de Profil in parte, se aplica REDUCERI SUPLIMENTARE pentru: folosirea contului in catalog (adica obtinerea ofertei pe e-mail), inscrierea persoanelor fizice, inscrierea simultana la mai multe cursuri online, inscrierea unui numar mai mare de cursanti la acelasi curs online, obiective bifate etc., conform grilei de reduceri suplimentare din prezenta Politica de Reduceri.
REDUCERILE SUPLIMENTARE pot fi obtinute din catalog, din pagina in care se configureaza oferta de pret, prin intermediul CUPOANELOR DE REDUCERI. Toate cupoanele de reduceri se aplica la pretul de grila afisat in catalog.

Mai multe detalii despre modul de calcul al preturilor si cupoanele de reduceri sunt disponibile in Politica de Reduceri & Bonusuri CISEO.

Deja ai un cont in catalog? Intra in contul tau aici si apoi TRIMITE CEREREA DE MODIFICARE PENTRU UNUL DINTRE PROFILURILE CU PRETURI PREFERENTIALE:

Informare

Draga utilizator,

Te informam ca termenii si conditiile de utilizare a catalogului sunt disponibile la sectiunile:

– Ghid utilizare catalog:

– Termeni si Conditii de Inscriere la Cursuri:

– Protectia Datelor: Politicile de confidentialitate, de protectie si de prelucrare a datelor cu caracter personal, inclusiv Privacy Policy:

De asemenea, te informam ca utilizarea acestui catalog nu este posibila fara Acordul tau privind sectiunile de mai sus, inclusiv pentru primirea pe e-mail a informatiilor despre cursurile promovate de CISEO.

Te informam ca vei avea posibilitatea, oricand dupa crearea contului, de a-ti retrage acordul sau de a sterge contul, printr-o solicitare transmisa pe email la adresa: protectiadatelor@ciseo.ro

Iti multumim pentru colaborare si te asteptam cu drag la cursuri!

Echipa CISEO

Creeaza-ti contul tau

Creeaza-l acum si primesti 10% Reducere pentru contul tau!
Obtii PE LOC & PE-EMAIL ofertele de pret pentru toate cursurile care te intereseaza!

Creeaza-ti contul tau gratuit in catalogul online de cursuri CISEO, introducand datele solicitate mai sus. Dupa inregistrare in contul tau, vei putea vizualiza integral calendarul, preturile si toate beneficiile cursurilor organizate in sistem deschis publicului, LIVE-VIDEOCONFERINTA, pentru diverse standarde internationale si cu diverse acreditari nationale sau internationale. De asemenea, vei putea sa obtii pe loc, pe e-mail, oferte pentru toate cursurile.

si

Comunica-ne toate cursurile care te intereseaza: Intra in contul tau, cauta cursurile dorite si solicita sa primesti ofertele pe e-mail sau selecteaza cu incredere butonul „MA INTERESEAZA” pentru fiecare curs despre care iti doresti mai multe detalii sau sa te tinem la curent. Noi iti trimitem pe e-mail toate datele actualizate (verifica si folderul SPAM/JUNK). Acum e mai usor ca oricand sa ne comunici ce cursuri te intereseaza. Catalogul se actualizeaza constant, iar noi te vom informa in timp real, ca sa fii primul care afla!

Inscrie-te la curs, te asteptam cu drag!

Verifica intotdeauna si folderul SPAM/JUNK, uneori email-urile din catalog pot ajunge aici!