Bine ai venit in Catalogul de Cursuri CISEO!

Creeaza-ti contul tau

Creeaza-l acum si primesti 10% Reducere pentru Inscriere online! Nota:
Cand rezervi locurile la curs, nu uita sa folosesti codul cuponului: CISEO_ONLINE

Inregistrare

Pasul 1 – Creeaza-ti contul tau aici:

Va rugam sa completati Romania, indiferent de locul unde va desfasurati activitatea in prezent.
Parola trebuie sa aiba minim 7 caractere.
Parola trebuie sa aiba minim 7 caractere.
Cursuri recunoscute in domeniul Standardelor Internationale; Cursuri acreditate IRCA; Cursuri acreditate ANC; Cursuri autorizate ISCIR;
ISO 9001 Managementul Calitatii; ISO 14001 Management de Mediu; ISO 45001 Managementul Sanatatii si Securitatii Ocupationale; ISO 22000 (HACCP) Siguranta Alimentara; ISO 27001 Securitatea Informatiei; IATF 16949 Calitate in Industria Auto; AS/EN 9100 Calitate in Industria Aerospatiala; ISO 13485 Calitate pentru Dispozitive Medicale; ISO 20000 Managementul Serviciilor; ISO 50001 Managementul Energiei; ISO 31000 Managementul Riscului; ISO 22301 Continuitatea Afacerii; SA8000 Responsabilitate Sociala; IFS International Featured Standards; BRC British Retail Consortium; ISO 15189 Calitate pentru Laboratoare Medicale; ISO 17025 Calitate pentru Laboratoare de Incercari / Etalonari; GMP - Bune Practici de Productie; GDP - Bune Practici de Distributie; Alte standarde internationale sau nationale.
Auditori Interni; Auditori Externi; Auditori de Prima Parte; Auditori de Secunda Parte; Auditori de Terta Parte/Sefi; Manageri; Specialisti; Formatori; Cerinte; Tranzitie.

Am luat la cunostinta faptul ca transmiterea prezentului formular de solicitare informatii presupune crearea unui cont in catalogul CISEO de cursuri open si primirea, pe e-mail si telefon, a informatiilor si noutatilor despre cursurile si serviciile promovate de CISEO. Nota: Vei avea posibilitatea, oricand dupa trimiterea acestui formular, de a solicita retragerea acordului tau de prelucrare a datelor tale personale, printr-o cerere transmisa pe email la adresa: protectiadatelor@ciseo.ro Pentru a putea raspunde numeroaselor solicitari de informatii si oferte de pret privind cursurile open, precum si pentru imbunatatirea comunicarii cu clientii, te incurajam sa folosesti instrumentele puse la dispozitie si toate avantajele oferite de utilizarea acestui catalog online.

Sunt de acord cu termenii si conditiile de la sectiunea Protectia Datelor: Politicile de confidentialitate, de protectie si de prelucrare a datelor cu caracter personal: https://ciseo.ro/protectia-datelor/, inclusiv Privacy Policy.

Dupa ce apesi butonul "Trimite", trebuie sa-ti verifici email-ul (inclusiv folderul SPAM/JUNK)!


    
     
   

Informare

Draga utilizator,

Te informam ca termenii si conditiile de utilizare a catalogului sunt disponibile la sectiunile:

– Ghid utilizare catalog:

– Termeni si Conditii de Inscriere la Cursuri:

– Protectia Datelor: Politicile de confidentialitate, de protectie si de prelucrare a datelor cu caracter personal, inclusiv Privacy Policy:

De asemenea, te informam ca utilizarea acestui catalog nu este posibila fara Acordul tau privind sectiunile de mai sus, inclusiv pentru primirea pe e-mail a informatiilor despre cursurile promovate de CISEO.

Te informam ca vei avea posibilitatea, oricand dupa crearea contului, de a-ti retrage acordul sau de a sterge contul, printr-o solicitare transmisa pe email la adresa: protectiadatelor@ciseo.ro

Iti multumim pentru colaborare si te asteptam cu drag la cursuri!

Echipa CISEO

Creeaza-ti contul tau

Creeaza-l acum si primesti 10% Reducere pentru Inscriere online!

PS: Cand rezervi locurile la curs, nu uita sa folosesti codul cuponului: CISEO_ONLINE

Pasul 1:

Creeaza-ti contul tau gratuit in catalogul online de cursuri CISEO, introducand datele solicitate mai sus. Dupa inregistrare in contul tau, vei putea vizualiza integral calendarul, preturile si toate beneficiile cursurilor organizate in sistem deschis publicului, in toate regiunile tarii, pentru diverse standarde internationale si cu diverse acreditari nationale sau internationale.

Pasul 2:

Comunica-ne toate cursurile care te intereseaza: Intra in contul tau si selecteaza cu incredere butonul „MA INTERESEAZA” pentru fiecare curs despre care iti doresti mai multe detalii si sa te tinem la curent iar noi iti trimitem pe e-mail toate datele actualizate (verifica si folderul SPAM/JUNK). Acum e mai usor ca oricand sa ne comunici ce cursuri te intereseaza. Catalogul se actualizeaza constant iar noi te vom informa in timp real, ca sa fii primul care afla!

SAU

Rezerva locuri online la toate cursurile care te intereseaza pe tine sau colegii tai.  Dupa rezervarea online, noi te vom ghida pas cu pas, pe e-mail si prin telefon, pana la inscrierea finala.

Vino la curs, te asteptam cu drag!

Verifica intotdeauna si folderul SPAM/JUNK, uneori email-urile din catalog pot ajunge aici!

Print Friendly, PDF & Email