Trimite de mai jos cererea ta pentru modificarea PROFILULUI tau in acest catalog. Alege unul dintre profilurile cu preturi preferentiale: UTILIZATOR, CURSANT FIDEL, CLIENT FIDEL, ANGAJAT AL UNUI CLIENT FIDEL sau PARTENER CISEO.

Afla mai intai ce inseamna fiecare tip de cont/profil. Deschide pentru detalii:

“Pretul de lista” inseamna pretul de pornire pentru calculul tuturor reducerilor care se acorda conform
Politicii de Reduceri & Bonusuri CISEO in vigoare.

Mai multe detalii aici.

“Pretul de grila” inseamna pretul redus de care beneficiaza utilizatorii catalogului in functie de Profilul creat in catalog (profil de: Utilizator Catalog CURSURI.CISEO.RO , Client Fidel, Angajat Client Fidel, Cursant Fidel si Partener CISEO) – detalii mai jos.

Grila de REDUCERI SUPLIMENTARE se aplica la pretul de grila afisat in catalog.

DUPA AUTENTIFICARE IN CATALOG:

UTILIZATORI CATALOG CURSURI.CISEO.RO = persoanele fizice sau juridice care detin un cont de utilizator al catalogului CURSURI.CISEO.RO, il folosesc si obtin direct din catalog oferta PDF cu proforma si reduceri incluse.

Statutul de Utilizator Catalog CISEO se obtine dupa crearea, activarea si completarea profilului in acest catalog.

Preturile de grila afisate in acest catalog pentru utilizatorii autentificati, care nu detin unul dintre celelalte Profiluri, sunt reduse cu 10% fata de preturile de lista.

CURSANTI FIDELI = persoanele fizice care au fost inscrise anterior la un curs din portofoliul CISEO, isi folosesc contul de utilizator al catalogului CURSURI.CISEO.RO , cu profil completat, si obtin direct din catalog oferta PDF cu proforma si reduceri incluse.

Statutul de Cursant Fidel se obtine dupa finalizarea inscrierii la minim un curs.

Preturile de grila afisate in acest catalog pentru cursantii fideli, utilizatori ai catalogului, sunt reduse cu 20% fata de preturile de lista.

CLIENTI FIDELI = persoanele fizice sau juridice care au cumparat anterior serviciile noastre, isi folosesc contul de utilizator al catalogului CURSURI.CISEO.RO, cu profil completat, si obtin direct din catalog oferta PDF cu proforma si reduceri incluse.

Statutul de Client Fidel se obtine dupa achizitia oricarui serviciu din portofoliul nostru (de exemplu au cumparat in trecut unul sau mai multe cursuri sau au achizitionat pachete complete / servicii de implementare / certificare).

Preturile de grila afisate in acest catalog pentru clientii fideli, utilizatori ai catalogului, sunt reduse cu 20% fata de preturile de lista.

ANGAJATI AI CLIENTILOR FIDELI = persoanele fizice care sunt angajate ale persoanelor juridice descrise mai sus la categoria CLIENTI FIDELI, care isi folosesc contul de utilizator al catalogului CURSURI.CISEO.RO, cu profil completat, si obtin direct din catalog oferta PDF cu proforma si reduceri incluse.

Statutul de Angajat al Clientului Fidel se obtine dupa achizitia de catre angajator a oricarui serviciu din portofoliul nostru, conform precizarilor de mai sus.

Preturile de grila afisate in acest catalog pentru angajatii clientilor fideli, utilizatori ai catalogului, sunt reduse cu 20% fata de preturile de lista.

PARTENERI CISEO = persoanele juridice sau fizice (consultanti, auditori, lectori, traineri, experti in diverse domenii precum SSM, Protectia Mediului, Resurse Umane, Marketing, Contabilitate etc.) care recomanda cursurile din portofoliul CISEO, isi folosesc contul de utilizator al catalogului CURSURI.CISEO.RO si obtin direct din catalog oferta PDF cu proforma si reduceri incluse pentru clientii, furnizorii, partenerii de afaceri, angajatii sai si ai colaboratorilor sai.

Statutul de Partener CISEO se obtine dupa crearea, activarea si completarea profilului de partener in acest catalog.

Preturile de grila afisate in acest catalog pentru partenerii CISEO, utilizatori ai catalogului, sunt reduse cu 15% fata de preturile de lista.

La preturile de grila afisate in catalog, pentru fiecare tip de Profil in parte, se aplica REDUCERI SUPLIMENTARE pentru: folosirea contului in catalog (adica obtinerea ofertei pe e-mail), inscrierea persoanelor fizice, persoanelor fizice autorizate, persoanelor juridice micro, inscrierea simultana la mai multe cursuri online, inscrierea unui numar mai mare de cursanti la acelasi curs online, obiective bifate etc.
REDUCERILE SUPLIMENTARE pot fi obtinute din catalog, din pagina in care se configureaza oferta de pret, prin intermediul CUPOANELOR DE REDUCERI.

Mai multe detalii despre modul de calcul al preturilor si cupoanele de reduceri sunt disponibile in Politica de Reduceri & Bonusuri CISEO.

You need to login to access this form