Politica de Reduceri & Bonusuri CISEO

Print Friendly, PDF & Email

Suntem bucurosi sa te anuntam ca fiecare cursant care participa la cursurile open (in sistem deschis publicului) poate beneficia de discounturi si bonusuri, conform prezentei Politici de reduceri si bonusuri CISEO.

Pentru cursurile private sau la sediul companiilor (in-house), preturile si politica de reduceri & bonusuri sunt diferite, de aceea te rugam sa contactezi direct Echipa CISEO: 0727963012 / office@ciseo.ro pentru orice solicitare de acest tip.

Grila de Reduceri

Valabila in perioada 01 Iulie 2019 – 31 Decembrie 2019

Tip reducereProcent ReducereCod Cupon
Client CISEO15%CLIENT_CISEO
Inscriere online10%CISEO_ONLINE
Inscriere anticipata cu minim 3 luni15%CISEO_EARLYBOOKING
Inscriere persoane fizice15%CISEO_PF
Reduceri cumulate 15%15%CISEO_CUMULAT15%
Reduceri cumulate 10%10%CISEO_CUMULAT10%
Reduceri cumulate 12%12%CISEO_CUMULAT12%
Recomandat de client CISEO5%STIUDELACLIENT_CISEO
Inscriere simultana 2 cursanti5%CISEO_2COLEGI
Inscriere simultana 3 cursanti7%CISEO_3COLEGI
Inscriere simultana 4 cursanti10%CISEO_4COLEGI
Inscriere simultana 5 cursanti15%CISEO_5COLEGI
Inscriere multipla 2 cursuri5%CISEO_2CURSURI
Inscriere multipla 3 cursuri7%CISEO_3CURSURI
Inscriere multipla 4 cursuri10%CISEO_4CURSURI
Inscriere multipla 5 cursuri15%CISEO_5CURSURI
Referinte: 1 pers5%CISEO_1REFERINTA
Referinte: 2 pers7%CISEO_2REFERINTE
Referinte: 3 pers10%CISEO_3REFERINTE
Referinte: 4 pers15%CISEO_4REFERINTE

Poti beneficia de o reducere din pretul de inscriere daca indeplinesti una din următoarele condiții:

Client CISEO: se aplica acelor persoane care au urmat in trecut unul, doua, trei, patru sau mai multe cursuri CISEO. Reducerea se aplica la valoarea noului curs.

Inscriere online: se aplica participantilor care au un cont in catalogul online de cursuri / trimit online cererea de informare / rezervare loc, trimit Acordul ferm de participare la curs si achita prima transa de 50% la primirea proformei (proformele se emit dupa ce se confirma sustinerea cursului).

Inscriere anticipata cu minim 3 luni: se aplica participantilor care trimit Acordul de participare la curs cu minim 3 luni inainte de data de incepere a cursului si achita 50% la primirea proformei (proformele se emit dupa ce se confirma sustinerea cursului).

Inscriere persoane fizice: se aplica participantilor care se inscriu la cursuri in calitate de persoana fizica.

Inscrierea simultana cursanti: se aplica reduceri pentru participantii inscrisi simultan care au un cont in catalogul online / rezerva locurile online, trimit Acordul ferm de participare si achita 50% la primirea proformei (proformele se emit dupa ce se confirma sustinerea cursului). Reducerea este mai mare in cazul in care se inscriu trei sau mai multe persoane (prieteni, cunostinte) sau colegi ai aceleiasi firme. Reducerea se aplica pentru fiecare dintre persoane / colegi in baza unui contract incheiat pentru numarul total de participanti.

Inscriere multiple cursuri: se aplica reduceri pentru participantii care se inscriu simultan la doua sau mai multe cursuri si care au un cont in catalogul online de cursuri / trimit Acordul ferm de participare si achita 50% la primirea proformei (proformele se emit dupa ce se confirma sustinerea cursului). Reducerea se aplica pentru fiecare curs în parte, in baza unui contract incheiat, de la inceput, pentru toate cursurile la care participantul se inscrie pe o perioada de 3 luni, 6 luni, 9 luni sau 12 luni.

Recomandat de client CISEO: Reducerea se aplica participantului care, la inscrierea sa, este recomandat de un client CISEO (nu se aplica colegilor de firma).

Referinte: Reducerea se aplica participantului care, in acordul/contractul semnat la inscrierea sa, mentioneaza alte persoane interesate de cursurile CISEO. Reducerea se acorda in cazul in care participantul si referintele / persoanele mentionate devin clienti concomitent (nu se aplica colegilor de firma).

Reduceri cumulate: se aplica reduceri cumulate participantului care, la inscrierea sa, indeplineste mai multe conditii de acordare a reducerilor descrise in prezenta Politica de reduceri si bonusuri. Reducerile cumulate se acorda pana la un procent maxim, descris mai jos, si nu se aplica tuturor cursurilor. Reducerile cumulate trebuie sa fie confirmate de CISEO pentru a se putea acorda.

Reducerile se cumuleaza pana la maxim 15%, cu exceptia campaniilor promotionale create punctual pentru anumite cursuri si valabile doar in anumite perioade / intervale de timp specificate in fiecare campanie. In campaniile promotionale reducerile cumulate pot fi mai mari de 15% ( de exemplu 20% sau 25%) si sunt specificate in pagina cursului pentru care se aplica. Reducerile cumulate trebuie sa fie solicitate de client la data rezervarii online a locului la curs si/sau prin formularul de inscriere (Acord de participare) ce tine loc de contract.

Reducerile trebuie sa fie aprobate in scris de CISEO pe Acordul de participare transmis de solicitant si se acorda pe factura proforma in baza careia se face plata cursului.

Pentru aplicarea reducerilor, te rugam sa introduci, la data rezervarii online, codul cuponului care se aplica in cazul tau, scris corect si complet, asa cum este definit in tabelul de mai sus.

Codul cuponului se introduce in pagina “Cerere in curs de trimitere”, in rubrica speciala “Apply Discount” disponibila dupa ce se adauga cursurile & locurile la cererea de informare sau de rezervare. Inainte de a apasa butonul “Trimite cererea ta”, trebuie sa apesi butonul “Apply Discount”, pentru a se aplica discountul si a se calcula pretul total corect.

Atentie! Dupa emiterea proformei si formalizarea inscrierii, nu va mai fi posibila efectuarea niciunei reduceri.

Print Friendly, PDF & Email