Politica de Reduceri & Bonusuri CISEO

pentru
CURSURI OPEN – LIVE VIDEOCONFERINTA sau LA SALA – EVENIMENTE PREZENTATE IN CATALOG &
CURSURI ONLINE – IN FORMAT STUDIU INDIVIDUAL – DISPONIBILE 24/7 (NONSTOP) IN PLATFORMA „TRAINING & CERTIFICARE PERSONAL” POWERED BY CISEO®

Valabila in perioada 01 IUNIE – 31 DECEMBRIE 2021

Suntem bucurosi sa te anuntam ca fiecare cursant poate beneficia de discount-uri si bonusuri, conform prezentei Politici de reduceri si bonusuri CISEO. Incepand cu data de 1 iunie 2021, aceasta este valabila pentru fiecare cursant care:

  • participa la CURSURI OPEN (in sistem deschis publicului, organizate LIVE – VIDEOCONFERINTA sau LA SALA DE CURS) conform evenimentelor publicate in acest catalog  https://cursuri.ciseo.ro  si/sau
  • se inscrie / este inscris de angajator la CURSURI ONLINE, in format STUDIU INDIVIDUAL, DISPONIBILE 24/7 (NONSTOP) IN PLATFORMA „TRAINING & CERTIFICARE PERSONAL” POWERED BY CISEO®

Pentru cursurile private sau la sediul companiilor (in-house), preturile si reducerile acordate sunt diferite, de aceea te rugam sa contactezi direct Echipa CISEO: 0727963012 / office@ciseo.ro pentru orice solicitare de acest tip.

PRET DE GRILA

Pretul de grila inseamna pretul afisat astfel:
– pentru cursurile open – videoconferinta sau la sala: in catalog, in pagina fiecarui eveniment, in afara rubricii cu tickete, pretul in dreptul caruia apare scris “PRET DE GRILA (FARA TVA)”;
– pentru cursurile online – studiu individual: in shop, in pagina cu oferta pentru fiecare curs, pretul in dreptul caruia apare scris “PRET DE GRILA (TVA INCLUS)”.

PRET DE GRILA PROMOTIONAL = PRET DE GRILA - REDUCERE PROMOTIONALA

Pentru unele cursuri (in mod special pentru unele cursuri online – studiu individual) si doar in anumite perioade, se acorda o reducere promotionala la pretul de grila. Reducerea acordata si perioada campaniei promotionale sunt mentionate in oferta cursului: in pagina evenimentului din catalog / in pagina cursului online din shop / in oferta trimisa pe email.

Dupa acordarea reducerii promotionale, “PRETUL DE GRILA PROMOTIONAL” devine noul “PRET DE GRILA”, la care se aplica toate celelalte reduceri mentionate mai jos.

PRET CATALOG = PRET DE GRILA - 10% REDUCERE

Utilizatorii prezentului catalog beneficiaza de 10% reducere fata de PRETUL DE GRILA sau fata de PRETUL DE GRILA PROMOTIONAL (daca pentru acel curs este in desfasurare o campanie promotionala).

Aceasta reducere se cumuleaza cu reducerea pentru client fidel sau cu reducerea acordata pentru inscrierea unui numar minim de cursanti, dupa cum este mentionat in oferta fiecarui curs.

PRET CATALOG & CLIENT FIDEL = PRET DE GRILA - 15% REDUCERE TOTALA

Clientii care au achizitionat anterior servicii din portofoliul nostru beneficiaza de o reducere din PRETUL DE GRILA sau din PRETUL DE GRILA PROMOTIONAL (daca pentru acel curs este in desfasurare o campanie promotionala).
Aceasta reducere totala se poate acorda independent de existenta unui cont in catalog. In plus, reducerile totale acordate clientilor existenti care se inscriu la mai multe cursuri sau inscriu mai multe persoane la acelasi curs sau la cursuri diferite, pot fi negociate in functie de situatie si fiecare curs in parte!

PRET CATALOG & MINIM 3 CURSANTI = PRET DE GRILA - 15% REDUCERE TOTALA

Pentru inscrierea unui numar de minim 3 cursanti, se acorda o reducere din PRETUL DE GRILA sau din PRETUL DE GRILA PROMOTIONAL (daca pentru acel curs este in desfasurare o campanie promotionala).

PRET CATALOG & MINIM 5/7/10 CURSANTI = PRET DE GRILA - % REDUCERE TOTALA

Reducerea totala acordata pentru inscrierea unui numar de minim 5 sau 7 sau 10 cursanti difera in functie curs si este mentionata in oferta cursului respectiv.

Aceasta reducere nu se acorda decat daca este mentionata in pagina evenimentului / ofertei cursului si/sau in oferta trimisa pe e-mail.

Aceasta reducere se aplica la PRETUL DE GRILA sau la PRETUL DE GRILA PROMOTIONAL (daca pentru acel curs este in desfasurare o campanie promotionala).

PRET FINAL REDUS DE ACHITAT = pretul obtinut la final, dupa ce se aplica toate reducerile. 

BONUS PENTRU OBIECTIVE BIFATE

Pentru unele cursuri se ofera un BONUS in oferta trimisa pe e-mail! De exemplu, se poate acorda o reducere pentru inscrierea la un al doilea curs. Daca se acorda un bonus pentru un anumit curs, conditiile sunt prezentate in oferta trimisa pe e-mail.

Grila de Reduceri

Valabila de la 01 IUNIE 2021

Tip reducereProcent ReducereProcent Reducere pentru CONT IN CATALOG REDUCERE TOTALATip Ticket
Client FIDEL5%10%15%PRET CATALOG PENTRU INSCRIERE CLIENT FIDEL
(Pret grila – 15%)

Inscriere MINIM 3 cursanti5%10%15%PRET CATALOG PENTRU INSCRIERE MINIM 3 CURSANTI
(Pret grila – 15%)
Inscriere MINIM 5 / 7 / 10 cursanti%CONFORM OFERTEI CURSULUI10%%CONFORM OFERTEI CURSULUIPRET CATALOG PENTRU INSCRIERE MINIM 5/7/10 CURSANTI
(Pret grila – % reducere totala)
 

Cum poti sa beneficiezi de reduceri?

Poti beneficia de o reducere din pretul de grila daca indeplinesti una dintre urmatoarele conditii:

  1. Client FIDEL / Client CISEO: se aplica acelor persoane juridice sau fizice care au achizitionat anterior serviciile din portofoliul nostru, de exemplu s-au inscris in trecut la unul sau mai multe cursuri sau au achizitionat pachete complete / servicii de implementare/ certificare. Reducerea se aplica la valoarea noului curs.
  2. Inscrierea unui numar minim de cursanti: se aplica reduceri pentru inscrierea mai multor persoane in acelasi timp,  la acelasi curs (aceeasi grupa/data, in cazul cursurilor open). Reducerea este mai mare in cazul in care se inscriu trei sau mai multe persoane (prieteni, cunostinte) sau colegi ai aceleiasi firme si este mentionata in oferta cursului. Reducerea se aplica pentru fiecare dintre persoane sau colegi (in baza unui contract incheiat pentru numarul total de participanti in cazul persoanelor juridice).

Reduceri cumulate: se cumuleaza reducerea oferita pentru contul deschis in catalogul de cursuri cu reducerea pentru client fidel SAU cu reducere pentru inscrierea unui nr. minim de cursanti, dupa cum se mentioneaza in oferta cursului.

! Reducerile totale acordate pentru inscriere la mai multe cursuri sau pentru inscrierea mai multor persoane la acelasi curs sau la cursuri diferite, pot fi negociate in functie de situatie si fiecare curs in parte!

Reduceri promotionale/ bonusuri: in campanii promotionale create punctual pentru anumite cursuri si valabile doar in anumite perioade / intervale de timp specificate in fiecare campanie se pot acorda alte reduceri sau bonusuri. Reducerile sau bonusurile acordate in campanii promotionale sunt specificate in oferta, pe e-mail sau in pagina cursului pentru care se aplica.

Reducerile trebuie sa fie solicitate la data inscrierii si trebuie sa fie confirmate de CISEO pentru a se putea acorda.

Atentie! Dupa emiterea proformei si formalizarea inscrierii, nu va mai fi posibila efectuarea niciunei reduceri.

Print Friendly, PDF & Email