Politica de Reduceri & Bonusuri CISEO – CURSURI OPEN (VIDEOCONFERINTA sau LA SALA)

Suntem bucurosi sa te anuntam ca fiecare cursant care participa la cursurile open (in sistem deschis publicului), organizate in sistem LIVE – VIDEOCONFERINTA sau LA SALA DE CURS, poate beneficia de discounturi si bonusuri, conform prezentei Politici de reduceri si bonusuri CISEO.

Pentru cursurile ONLINE DISPONIBILE 24/7 (NONSTOP) IN PLATFORMA „TRAINING & CERTIFICARE PERSONAL” POWERED BY CISEO® se aplica o grila diferita de reduceri, detalii aici: https://ciseo.ro/servicii/reduceri-de-pret-cursuri-online/

Pentru cursurile private sau la sediul companiilor (in-house), preturile si politica de reduceri & bonusuri sunt diferite, de aceea te rugam sa contactezi direct Echipa CISEO: 0727963012 / office@ciseo.ro pentru orice solicitare de acest tip.

PRET CATALOG = PRET DE GRILA - 10% REDUCERE

Utilizatorii prezentului catalog beneficiaza de 10% reducere fata de PRETUL DE GRILA.

REDUCERI SUPLIMENTARE

Se aplica REDUCERI SUPLIMENTARE, in functie de conditiile indeplinite: client CISEO, inscriere 2 cursanti, inscriere la 2 cursuri, inscriere persoana fizica etc.

BONUS PENTRU OBIECTIVE BIFATE

Primesti un BONUS in oferta pe e-mail!

Mod de calcul Pret FINAL REDUS:

PRET DE GRILA = pretul afisat in pagina cursului

Pret FINAL REDUS = PRET DE GRILA – 10% REDUCERE PENTRU CONTUL IN CATALOG  – O SINGURA REDUCERE (CEA MAI MARE CARE SE APLICA) DIN GRILA DE MAI JOS

Conditiile in care se acorda bonusul sunt prezentate in oferta fiecarui curs primita pe e-mail, atunci cand folosesti butonul MA INTERESEAZA.

Grila de Reduceri pentru Cursurile OPEN: LIVE – VIDEOCONFERINTA SAU LA SALA

Valabila de la 21 IANUARIE 2021

Tip reducereProcent ReducereProcent Reducere pentru CONT IN CATALOG Total reducereTip Ticket
Client CISEO10%10%20%PRET CATALOG PENTRU INSCRIERE CLIENT CISEO
(Pret grila – 20%)

Inscriere persoane fizice10%10%20%PRET CATALOG PENTRU INSCRIERE PERSOANA FIZICA
(Pret grila – 20%)
Inscriere simultana 2 cursanti10%10%20%PRET CATALOG PENTRU 2 CURSANTI
(Pret grila – 20%)
Inscriere multipla 2 cursuri10%10%20%PRET CATALOG PENTRU INSCRIERE LA 2 CURSURI
(Pret grila – 20%)
Inscriere simultana minim 3 cursanti15%10%25%PRET CATALOG PENTRU INSCRIERE MINIM 3 CURSANTI
(Pret grila – 25%)
Inscriere simultana minim 3 cursuri15%10%25%PRET CATALOG PENTRU INSCRIERE MINIM 3 CURSURI
(Pret grila – 25%)
 

Cum poti sa beneficiezi de reduceri?

Poti beneficia de o reducere din pretul de inscriere daca indeplinesti una din următoarele condiții:

Client CISEO: se aplica acelor persoane juridice sau fizice care au beneficiat anterior de serviciile CISEO, de exemplu au urmat in trecut unul sau mai multe cursuri CISEO sau au achizitionat pachete ISO complete / servicii de implementare/ certificare prin CISEO. Reducerea se aplica la valoarea noului curs.

Inscriere persoane fizice: se aplica participantilor care se inscriu la cursuri in calitate de persoana fizica.

Inscrierea simultana cursanti: se aplica reduceri pentru participantii inscrisi simultan care trimit Acordul ferm de participare pentru acelasi curs (aceeasi grupa/data). Reducerea este mai mare in cazul in care se inscriu trei sau mai multe persoane (prieteni, cunostinte) sau colegi ai aceleiasi firme. Reducerea se aplica pentru fiecare dintre persoane sau colegi (in baza unui contract incheiat pentru numarul total de participanti in cazul organizatiilor).

Inscriere multiple cursuri: se aplica reduceri pentru participantii care se inscriu simultan la doua sau mai multe cursuri si trimit Acordul ferm de participare pentru toate cursurile. Reducerea se aplica pentru fiecare curs în parte, in baza unui contract incheiat, de la inceput, pentru toate cursurile la care participantul se inscrie pe o perioada de 3 luni, 6 luni, 9 luni sau 12 luni.

Reduceri cumulate: se cumuleaza reducerea de oferita pentru contul deschis in catalogul de cursuri cu o singura reducere, procentul cel mai mare dintre toate celelalte reduceri care se aplica.

Reducerile totale acordate nu pot depasi 25% din PRETUL DE GRILA. Reducerile trebuie sa fie solicitate de client prin formularul de inscriere (Acord de participare) ce tine loc de contract si trebuie sa fie confirmate de CISEO pentru a se putea acorda.

Reduceri promotionale/ bonusuri: in campanii promotionale create punctual pentru anumite cursuri si valabile doar in anumite perioade / intervale de timp specificate in fiecare campanie se pot acorda alte reduceri sau bonusuri. Reducerile sau bonusurile acordate in campanii promotionale sunt specificate in oferta, pe e-mail sau in pagina cursului pentru care se aplica.  

Reducerile trebuie sa fie aprobate in scris de CISEO pe Acordul de participare completat si semnat transmis de solicitant.

Atentie! Dupa emiterea proformei si formalizarea inscrierii, nu va mai fi posibila efectuarea niciunei reduceri.