Calendar & Preturi Cursuri CISEO

Cursuri acreditate national & international ANC, IRCA, APMG, SAAS, ISCIR, pentru echipe preocupate sa invete cum sa lucreze la standarde internationale.

Alege cursurile CISEO pentru tine si echipa ta:

Pentru unele dintre aceste cursuri, termenul de inscriere expira incepand maine!

Primesti 10% Reducere pentru Inscriere online!

Pentru a beneficia de reducere, foloseste codul cuponului: CISEO_ONLINE . Acest cod se introduce in pagina “Cerere in curs de trimitere”, in rubrica speciala “Apply Discount” disponibila dupa ce se adauga cursurile & locurile la cererea de informare sau de rezervare. Inainte de a apasa butonul “Trimite cererea ta”, trebuie sa apesi butonul “Apply Discount”, pentru a se aplica discountul si a se calcula pretul total corect.

Nota: Reducerea pentru “Inscriere online” se aplica participantilor care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii: 1. Rezerva locul online & 2. Trimit Acordul ferm de participare in 48 ore de la rezervarea locului online & 3. Achita 50% in termen de 48 ore de la primirea proformei (proformele se emit dupa ce se confirma sustinerea cursului!).

Bine ai venit!
In aceasta pagina vei gasi toate cursurile pentru Anul 2019.

Pentru unele dintre aceste cursuri, termenul de inscriere expira incepand maine (termenul limita de inscriere este 30 zile inainte de data de incepere). Pentru acestea din urma, nu mai este disponibil biletul “Rezervare STANDARD”.

Pentru a-ti planifica din timp agenda si a te inscrie cu pretul STANDARD, cauta cursurile care te intereseaza folosind functia “Cauta cursuri” din Meniul de sus al catalogului sau mergi la sectiunea Categorii (din acelasi Meniu de sus) si alege standardul / domeniul. Frecventa cursurilor OPEN planificate este, in medie, de 2 ori / an.

In cazul in care ai o urgenta, exceptional poti beneficia de procedura de Inscriere URGENTA, in conditiile mentionate la Ghidul Tau – Termeni si conditii cursuri: 1. Trimiterea unei cereri oficiale in scris, semnata de tine sau, in cazul in care participi la curs trimis de companie, semnata de conducerea societatii si stampilata, in care sa prezinti motivul pentru inscrierea ta urgenta. & 2. Achitarea Pretului URGENT (= pret STANDARD + 100 EUR taxa de urgenta) care este valabil pentru trimiterea Acordului de participare la curs, completat si semnat cu mai putin de 30 zile inainte de data de incepere a cursului. Atentie! Nu iti garantam insa ca cererea ta va fi acceptata. Dupa primirea cererii tale oficiale, vom analiza daca s-au retras persoane inscrise pana la termenul limita (vezi conditiile de retragere si penalitatile aplicate), precum si daca mai este timp rezonabil pentru finalizarea procesului de inscriere (obtinerea aprobarilor necesare – emiterea proformei – achitarea integrala a taxei cu minim 14 zile inainte de data de incepere a cursului etc).

Asigura-te ca te inscrii in timp util, pentru a nu fi nevoit sa urmezi procedura de urgenta si sa achiti taxa de urgenta de 100 EUR, sau inscrie-te la urmatoarea grupa (frecventa cursurilor OPEN planificate este, in medie, de 2 ori / an).

Nu ai gasit ce cautai accesand butoanele de mai sus? Cauta in rubrica de mai jos si alege cursurile CISEO potrivite pentru tine sau echipa ta:

Tips & Tricks

Acum e mai simplu si eficient decat oricand sa te inscrii la cursuri:

Alege cursurile CISEO potrivite pentru tine sau echipa ta => Rezerva online locurile la cursuri = > Retine termenul limita de inscriere = > Trimite Acordul de Participare completat si semnat => Sarbatoreste! Abilitatile excelente de time management merita rasplatite: Agenda ta si a echipei tale este planificata din timp!