Cum te inscrii la curs

Dupa ce vizualizezi sau obtii pe e-mail ofertele

pentru cursurile care te intereseaza

(conform indicatiilor de aici: Cum obtii oferte)

urmeaza pasii simpli de mai jos ca sa te inscrii la curs:

Cum te inscrii la CURSURI ONLINE IN FORMAT STUDIU INDIVIDUAL

disponibile 24/7 in platforma “TRAINING & CERTIFICARE PERSONAL” POWERED BY CISEO

 • PASUL 2

  Completeaza si semneaza formularul de inscriere

 • PASUL 3

  Trimite-l pe e-mail la adresa cursuri@ciseo.ro, cat mai curand dupa ce ai vazut oferta.

 • PASUL 4

  Achita cursul in contul mentionat in formularul de inscriere si trimite dovada platii pe e-mail.

Dupa primirea documentelor si confirmarea incasarii, vei primi factura pentru plata efectuata si datele de acces / inregistrare la cursul online.

IMPORTANT: In cazul cursurilor online in format studiu individual, disponibile 24/7 in platforma “TRAINING & CERTIFICARE PERSONAL” POWERED BY CISEO, ai posibilitatea sa achiti direct conform indicatiilor din formularul de inscriere. Pentru cursurile online self-study emitem proforma doar la cerere, in cazuri exceptionale cand nu se poate achita decat in baza unei proforma ( dupa incasare, vei primi direct factura fiscala).

Cum te inscrii la CURSURI OPEN (VIDEOCONFERINTA sau LA SALA)

 • PASUL 1

  Descarca formularul de inscriere denumit

  “Acord ferm de participare la CURSURI OPEN (VIDEOCONFERINTA sau LA SALA)”,

  de la acest link: https://ciseo.ro/acord-cursuri-ciseo

 • PASUL 2

  Completeaza si semneaza formularul de inscriere

 • PASUL 3

  Trimite-l pe e-mail la adresa cursuri@ciseo.ro, cat mai curand dupa ce ai vazut oferta.

Dupa ce ne vei trimite acordul tau oficial de participare, vei primi un e-mail prin care iti confirmam primirea. Te rugam sa ne contactezi direct la nr. 0727 963 012 / office@ciseo.ro in cazul in care nu primesti aceasta confirmare in maxim 24 ore!

FOARTE IMPORTANT! Pentru acest tip de curs – videoconferinta sau la sala – vei primi proforma numai dupa ce iti confirmam sustinerea cursului. Deci ai garantia 100% ca daca platesti, participi la curs. Insa este important sa trimiti din timp formularul de inscriere, daca doresti cu adevarat sa participi. 

Asadar, daca iti doresti cu adevarat sa finalizezi un anumit curs care se tine in format OPEN (videoconferinta sau la sala), adica un curs deschis publicului care nu se poate tine fara confirmarea unei grupe minime si la care participa in acelasi timp cu tine mai multi cursanti din toata tara, trimite formularul de inscriere imediat ce ai vazut oferta!

INFORMATII VALABILE PENTRU AMBELE TIPURI DE CURSURI

Selecteaza cu atentie tipul de formular potrivit in cazul tau, in functie de tipul participarii tale (pentru ca difera rubricile si clauzele contractuale!):

– daca doresti sa participi la curs in calitate de persoana fizica si factura sa se emita pe numele tau, descarca formularul “Acord de participare la curs pentru PERSOANE FIZICE”.

– daca doresti sa participi la curs trimis de Compania pentru care lucrezi sau faci inscrierea pentru mai multi colegi din echipa ta, iar factura se va emite pe societate, descarca formularul “Acord de participare la curs pentru COMPANII”.

Completeaza cu atentie maxima acordul oficial de participare:  Te rugam sa acorzi atentie deosebita introducerii acestor date pentru ca in baza lor se vor emite factura proforma si diploma.

– “Acordul de participare la curs pentru PERSOANE FIZICE” trebuie completat integral cu datele complete ale participantului la curs, care vor fi mentionate si pe diploma, si cu datele de facturare, apoi semnat de persoana fizica ce participa la curs si achita taxa de participare.

-“Acordul de participare la curs pentru COMPANII” trebuie completat integral cu datele de facturare si datele complete ale fiecarui participant la curs, stampilat si semnat doar de Reprezentantul Legal al Companiei (Administrator sau Manager General).

Print Friendly, PDF & Email