Cum te inscrii la curs

Dupa ce obtii pe e-mail ofertele

pentru cursurile care te intereseaza

(conform indicatiilor de aici: Cum obtii oferte)

urmeaza pasii simpli de mai jos ca sa te inscrii la curs:

Cum te inscrii la CURSURI ONLINE SELF – STUDY, DISPONIBILE 24/7 (NONSTOP) in:

– Platforma “Training & Certificare Personal” powered by CISEO, IN FORMAT STUDIU INDIVIDUAL + INTERACTIUNE DIRECTA, ONLINE, LA CERERE, CU LECTOR (cursuri in limba romana)

– Aplicatiile furnizorilor de formare profesionala (cursuri internationale in engleza/franceza/germana/spaniola etc.)

 • PASUL 1

  Dupa ce ai obtinut pe e-mail oferta PDF (cu proforma inclusa) direct din catalog, descarca formularul de inscriere denumit

  “ACORD FERM DE INSCRIERE LA CURS ONLINE”,

  de la acest link: https://ciseo.ro/acord-cursuri-online-ciseo/

 • PASUL 2

  Completeaza si semneaza formularul de inscriere

 • PASUL 3

  Trimite-l pe e-mail la adresa cursuri@ciseo.ro … cat mai curand dupa ce ai vazut oferta, altfel risti sa expire oferta si sa pierzi reducerile si bonusurile primite.

 • PASUL 4

  Achita cursul in contul mentionat in formularul de inscriere si trimite dovada platii pe e-mail.

Dupa primirea documentelor si confirmarea incasarii, vei primi factura pentru plata efectuata si datele de acces / inregistrare la cursul online.

IMPORTANT: In cazul cursurilor online self-study, ai posibilitatea sa achiti direct conform indicatiilor din oferta si formularul de inscriere. Pentru acestea, proforma este inclusa pe ultima pagina din oferta PDF pe care poti sa o obtii pe loc direct din catalog ( dupa incasare, vei primi factura fiscala).

Cum te inscrii la CURSURI OPEN (VIDEOCONFERINTA sau LA SALA)

 • PASUL 2

  Completeaza si semneaza formularul de inscriere

 • PASUL 3

  Trimite-l pe e-mail la adresa cursuri@ciseo.ro, cat mai curand dupa ce ai vazut oferta.

  ! Dupa ce ne vei trimite acordul tau oficial de participare, vei primi un e-mail prin care iti confirmam primirea. Te rugam sa ne contactezi direct la nr. 0727 963 012 (apel direct sau SMS) in cazul in care nu primesti aceasta confirmare in maxim 24 ore!

 • PASUL 4

  Urmareste pe e-mail instiintarea de confirmare a cursului.

  Ulterior, dupa ce se confirma cursul, vei primi de la CISEO aceasta confirmare in scris, pe e-mail, pentru a putea sa achiti proforma si sa finalizezi inscrierea.

  ! Pentru acest tip de curs – videoconferinta sau la sala – vei achita proforma inclusa automat in oferta PDF numai dupa ce iti confirmam in scris sustinerea cursului. Deci ai garantia 100% ca daca platesti, participi la curs. Insa este important sa trimiti din timp formularul de inscriere, daca doresti cu adevarat sa participi. 

FOARTE IMPORTANT! 

Un curs deschis publicului nu se poate tine fara confirmarea unei grupe minime. In acelasi timp cu tine, participa mai multi cursanti din toata tara. Participantii nu depind de formator, lector, organizator etc., ci in primul rand depind unii de altii.

Asadar, daca iti doresti sau ai nevoie de acest curs, trimite formularul de inscriere.

Nu iti convine data planificata? Noteaza exact asa in formular si propune tu alte perioade cand ai putea sa participi. Cu siguranta, in situatia ta mai sunt multi alti cursanti interesati si impreuna vom gasi solutia potrivita.

INFORMATII VALABILE PENTRU AMBELE TIPURI DE CURSURI

Selecteaza cu atentie tipul de formular potrivit in cazul tau, in functie de tipul participarii tale (pentru ca difera rubricile si clauzele contractuale!):

– daca doresti sa participi la curs in calitate de persoana fizica si factura sa se emita pe numele tau, descarca formularul “Acord de participare la curs pentru PERSOANE FIZICE”.

– daca doresti sa participi la curs trimis de Compania pentru care lucrezi sau faci inscrierea pentru mai multi colegi din echipa ta, iar factura se va emite pe societate, descarca formularul “Acord de participare la curs pentru COMPANII”.

Completeaza cu atentie maxima acordul oficial de participare:  Te rugam sa acorzi atentie deosebita introducerii acestor date pentru ca in baza lor se vor emite factura proforma si diploma.

– “Acordul de participare la curs pentru PERSOANE FIZICE” trebuie completat integral cu datele complete ale participantului la curs, care vor fi mentionate si pe diploma, si cu datele de facturare, apoi semnat de persoana fizica ce participa la curs si achita taxa de participare.

-“Acordul de participare la curs pentru COMPANII” trebuie completat integral cu datele de facturare si datele complete ale fiecarui participant la curs, stampilat si semnat doar de Reprezentantul Legal al Companiei (Administrator,  Manager General sau alt reprezentant legal cu drept de semnatura).