CURSURI ONLINE DISPONIBILE 24/7 (NONSTOP) IN PLATFORMA TRAINING & CERTIFICARE PERSONAL POWERED BY CISEO

INTERACTIUNE ONLINE CU LECTOR, LA CERERE!

CURSURI ONLINE IN LIMBA ROMANA, DISPONIBILE 24/7 in Platforma “Training & Certificare Personal” powered by CISEO

VEZI OFERTA DE PRET & OBTINE OFERTA PE E-MAIL

Alege cursurile care te intereseaza si obtine oferta pe loc.

Ce inseamna CURSURI ONLINE DISPONIBILE 24/7 (NONSTOP)

in Platforma “Training & Certificare Personal” powered by CISEO

  • Primesti acces la curs si poti sa incepi imediat ce te inscrii, fara sa astepti o data anume si nici formarea unei grupe.
  • Cursul va fi disponibil sa il accesezi oricand (24/7) timp de 3 luni, adica in fiecare zi, la orice ora, oricand ai tu timp in cele trei luni de valabilitate a accesului la curs.
  • Poti sa finalizezi cursul in cateva ore/zile (in functie de curs) chiar daca ai acces timp de 3 luni. Daca ai nevoie sa termini cursul urgent, poti sa il finalizezi rapid. Totul depinde de ritmul tau.
  • Studiezi individual, fara sa depinzi de alti cursanti. Poti accesa cursul oricand doresti – ziua sau seara/noaptea, in timpul saptamanii sau in weekend.
  • La cererea ta, dupa ce studiezi continutul cursului, interactionezi cu un lector si primesti raspunsuri personalizate.
  • Poti sa obtii diploma in cateva zile sau in 3 luni, depinde exclusiv de tine.
  • Obtii o diploma de absolvire recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale, la fel cu cea pentru cursurile similare organizate live - videoconferinta sau la sala, dar ramai cu mai multe cunostinte si beneficii.
  • Primesti Certificatul de inregistrare in Registrul „Training & Certificare Personal” powered by CISEO®, in plus fata de diploma de absolvire emisa de Organism de certificare international, acreditat.

Important! Fiind un curs online disponibil 24/7 (nonstop), lectorul nu prezinta cursul in direct, in cadrul unei videoconferinte, in timp ce tu trebuie sa stai 8 ore pe zi, 5 zile la rand, in fata calculatorului. Din fericire, imediat ce te inscrii la un curs online disponibil 24/7, ai acces la platforma online si la suportul ONLINE al cursului. La finalul cursului poti solicita suportul de curs si in format PDF. De asemenea, poti solicita sa programam o sesiune de interactiune directa, tot online, intre tine si lector (fara sa achiti nimic suplimentar!).

Ai nevoie de mai multe lamuriri despre cum se desfasoara cursul ? Citeste informatiile disponibile accesand butoanele de mai jos, trimite un e-mail la office@ciseo.ro sau suna-ne: 0727963012.

Nota: La apasarea butoanelor de mai jos, se deschide o fila noua, pe site-ul https://ciseo.ro/ Trebuie sa reveniti in aceasta pagina/fila pentru a obtine ofertele de pret si a continua sa rasfoiti catalogul https://cursuri.ciseo.ro/