DETALII CONFIGURARE OFERTA CU REDUCERI

Configureaza-ti acum oferta in care poti sa adaugi suplimentar unul dintre cupoanele de reduceri cumulate:
10%OFERTACATALOGCISEO – cuponul cu -10% REDUCERE pentru folosirea contului de utilizator al Catalogului de cursuri CISEO: obtinerea ofertei PDF (cu proforma inclusa) direct din catalog
15%OFERTAPERSOANAFIZICA – cuponul cu -15% REDUCERE pentru persoanele fizice care detin un cont de utilizator al catalogului CURSURI.CISEO.RO, isi folosesc contul si obtin direct din catalog oferta PDF cu proforma si reduceri incluse.
20%OFERTACLIENTFIDEL – cuponul cu -20% REDUCERE pentru persoanele fizice sau juridice care au cumparat anterior serviciile noastre, isi folosesc contul de utilizator al catalogului CURSURI.CISEO.RO si obtin direct din catalog oferta PDF cu proforma si reduceri incluse.

Nota:
Oferta & Proforma sunt documente informative generate automat pentru a eficientiza timpul tuturor:
– timpul de asteptare al clientului pentru obtinerea unei oferte complete personalizate cu datele sale si/sau ale angajatorului,
– timpul alocat de client sa transmita datele de facturare prin alte modalitati,
– timpul de copiere date dintr-o parte in alta, de exemplu dintr-un email sau document in programul de facturare,
– timpul de corectare date copiate sau introduse eronat etc.

Reducerile cumulate de mai sus nu se acorda in cazul in care nu se obtine oferta PDF (cu proforma inclusa) direct din catalog. De exemplu, nu se acorda 10% extra reducere daca un reprezentant CISEO configureaza oferta pentru solicitant sau daca reprezentantul CISEO emite alta proforma in locul celei generate automat.

Castigam impreuna, insa cel mai mare castig ti-l acordam tie! Foloseste-ti contul si configureaza-ti pe loc oferta! Tine cont de reducerile de care poti sa beneficiezi cu cel mai mic efort, de cateva secunde, doar daca obtii direct din catalog oferta PDF !