Bine ai venit in Catalogul de Cursuri CISEO!

Creeaza-ti contul tau

Creeaza-l acum si primesti 10% REDUCERE pentru contul tau in acest catalog plus multe alte REDUCERI SUPLIMENTARE!
Obtii PE LOC & PE E-MAIL ofertele de pret pentru toate cursurile care te intereseaza:

Inregistrare

Pasul 1 – Creeaza-ti contul tau aici:


    
     
   
Parola trebuie sa aiba minim 7 caractere.
Parola trebuie sa aiba minim 7 caractere.

Am luat la cunostinta faptul ca transmiterea prezentului formular de solicitare informatii presupune crearea unui cont in catalogul CISEO de cursuri si primirea, pe e-mail si telefon, a informatiilor si noutatilor despre cursurile si serviciile promovate de CISEO. Nota: Vei avea posibilitatea, oricand dupa trimiterea acestui formular, de a solicita retragerea acordului tau de prelucrare a datelor tale personale, printr-o cerere transmisa pe email la adresa: protectiadatelor@ciseo.ro Pentru a putea raspunde numeroaselor solicitari de informatii si oferte de pret privind cursurile open, precum si pentru imbunatatirea comunicarii cu clientii, te incurajam sa folosesti instrumentele puse la dispozitie si toate avantajele oferite de utilizarea acestui catalog online.

Sunt de acord cu termenii si conditiile de la sectiunea Protectia Datelor: Politicile de confidentialitate, de protectie si de prelucrare a datelor cu caracter personal: https://ciseo.ro/protectia-datelor/, inclusiv Privacy Policy.

Dupa ce apesi butonul "Trimite", trebuie sa-ti verifici email-ul (inclusiv folderul SPAM/JUNK)!

Deja ai un cont in catalog? Intra in contul tau aici:

Informare

Draga utilizator,

Te informam ca termenii si conditiile de utilizare a catalogului sunt disponibile la sectiunile:

– Ghid utilizare catalog:

– Termeni si Conditii de Inscriere la Cursuri:

– Protectia Datelor: Politicile de confidentialitate, de protectie si de prelucrare a datelor cu caracter personal, inclusiv Privacy Policy:

De asemenea, te informam ca utilizarea acestui catalog nu este posibila fara Acordul tau privind sectiunile de mai sus, inclusiv pentru primirea pe e-mail a informatiilor despre cursurile promovate de CISEO.

Te informam ca vei avea posibilitatea, oricand dupa crearea contului, de a-ti retrage acordul sau de a sterge contul, printr-o solicitare transmisa pe email la adresa: protectiadatelor@ciseo.ro

Iti multumim pentru colaborare si te asteptam cu drag la cursuri!

Echipa CISEO

Creeaza-ti contul tau

Creeaza-l acum si primesti 10% Reducere pentru contul tau!
Obtii PE LOC & PE-EMAIL ofertele de pret pentru toate cursurile care te intereseaza!

Creeaza-ti contul tau gratuit in catalogul online de cursuri CISEO, introducand datele solicitate mai sus. Dupa inregistrare in contul tau, vei putea vizualiza integral calendarul, preturile si toate beneficiile cursurilor organizate in sistem deschis publicului, LIVE-VIDEOCONFERINTA, pentru diverse standarde internationale si cu diverse acreditari nationale sau internationale. De asemenea, vei putea sa obtii pe loc, pe e-mail, oferte pentru toate cursurile.

si

Comunica-ne toate cursurile care te intereseaza: Intra in contul tau, cauta cursurile dorite si solicita sa primesti ofertele pe e-mail sau selecteaza cu incredere butonul „MA INTERESEAZA” pentru fiecare curs despre care iti doresti mai multe detalii sau sa te tinem la curent. Noi iti trimitem pe e-mail toate datele actualizate (verifica si folderul SPAM/JUNK). Acum e mai usor ca oricand sa ne comunici ce cursuri te intereseaza. Catalogul se actualizeaza constant, iar noi te vom informa in timp real, ca sa fii primul care afla!

Inscrie-te la curs, te asteptam cu drag!

Verifica intotdeauna si folderul SPAM/JUNK, uneori email-urile din catalog pot ajunge aici!