TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI https://cursuri.ciseo.ro

Site-ul web https://cursuri.ciseo.ro este proprietatea firmei CISEO Registrar SRL.

Sediu social & Adresa de contact: Str. 13 Decembrie, nr.17, Brasov, Jud. Brasov

Tel. 0727963012

E-mail: office@ciseo.ro

Utilizarea https://cursuri.ciseo.ro („Website”) face obiectul Termenilor si Conditiilor de mai jos („Termeni”). Prin utilizarea sau accesarea website-ului, acceptati si sunteti de acord sa va supuneti urmatorilor Termeni.

CISEO isi rezerva dreptul de a modifica acesti Termeni oricand fara notificare prealabila. Orice utilizator este obligat sa consulte versiunea cea mai recenta a acestor Termeni la adresa de internet: https://cursuri.ciseo.ro utilizand linkul „Termeni si conditii de utilizare site”. Trebuie sa verificati periodic acest document pentru a cunoaste orice modificari survenite.

https://cursuri.ciseo.ro nu ofera nicio garantie referitoare la disponibilitatea continutului acestui website pentru orice fel de scop. CISEO isi rezerva dreptul de a modifica continutul paginilor sau sa retraga, suspende, interzica accesul la acestea in orice moment. https://cursuri.ciseo.ro poate contine mentiuni despre produse sau servicii in scop de informare fapt ce nu constituie o aprobare sau o recomandare de a cumpara sau utiliza asemenea produse sau servicii.

CISEO poate schimba produsele si serviciile mentionate sau informatiile referitoare la respectivele produse si servicii, in orice moment fara notificare prealabila. Toate informatiile de pe acest website si/sau transmise prin e-mail sunt oferite “asa cum sunt” si “asa cum sunt disponibile” cu orice eroare sau greseala ce poate sa apara, fara garantii de niciun fel, exprese sau implicite.

INFORMATII DESPRE DREPTURI DE AUTOR

Utilizatorul trebuie sa presupuna ca orice vede sau citeste pe acest Website este protejat de drepturi de autor, in afara faptului in care este mentionat altfel, si nu poate fi utilizat fara permisiunea scrisa din partea reprezentantului legal CISEO decat in conditiile mentionate in acesti Termeni si Conditii. CISEO nu garanteaza ca utilizarea de catre dvs. a materialelor si serviciilor prezentate pe acest Website nu va incalca drepturi de proprietate ale unor terte parti care nu sunt proprietatea sau nu sunt afiliate CISEO.

Puteti downloada materialele prezentate pe https://cursuri.ciseo.ro numai pentru uz personal, non-comercial, cu conditia sa mentineti intacte toate mentiunile referitoare drepturile de autor, marcile inregistrate si orice alte notificari referitoare la drepuri de proprietate intelectuala. Totusi, utilizatorul https://cursuri.ciseo.ro nu este autorizat sa copieze, republice, reproduca, posteze, uploadeze, transmita sau distribuie sub orice forma continutul acestui website incluzand text, imagini, fisiere audio si video, in scopuri publice sau comerciale, fara permisiune scrisa din partea https://cursuri.ciseo.ro

LINKURI CATRE ALTE WEBSITE-URI

Pentru a veni in ajutorul utilizatorilor sai https://cursuri.ciseo.ro poate oferi linkuri catre website-uri care sunt create si intretinute de catre alte entitati publice sau private. Toate aceste linkuri sunt furnizate numai ca resurse de informare. Un link catre un alt website nu inseamna ca https://cursuri.ciseo.ro recomanda folosirea sau aproba in vreun fel acel site.

https://cursuri.ciseo.ro nu are control asupra site-urilor catre care ofera linkuri si nu poate garanta sau sa fie facut raspunzator pentru acurateatea, bonitatea sau oportunitatea oricaror informatii, date, opinii, sfaturi sau afirmatii publicate de catre asemenea website-uri terte. Utilizatorul  accepta ca https://cursuri.ciseo.ro nu este raspunzator pentru comportamentul defaimator, jignitor sau ilegal al altor utilizatori, linkuri sau terte parti si riscul de a fi vatamat in orice fel prin accesul catre acestea cade exclusiv in raspunderea utilizatorului.

 INTERZICEREA ACCESULUI

https://cursuri.ciseo.ro isi rezerva dreptul de a intrerupe accesul oricarui utilizator la Website, pentru orice motiv si fara o notificare prealabila.

 EXONERARE DE RASPUNDERE

https://cursuri.ciseo.ro nu ofera nici un fel de garantii, exprese sau implicite, incluzand, fara limitare, garantii de vandabilitate, potrivire pentru un anume scop si non violare a drepturilor unor terte parti sau care rezulta din cursul afacerilor, utilizare sau practica comerciala.

Utilizarea acestui serviciu reprezinta o acceptare din partea dvs. a acestor termeni de utilizare.

https://cursuri.ciseo.ro nu va fi raspunzator pentru nicio dauna directa, indirecta, speciala, consecventiala sau incidentala inclusiv, dar fara limitare la pierderi de profituri, costuri de inlocuire a bunurilor, pierdere sau deteriorare a datelor ce rezulta din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a acestui Website sau a oricaror produse si servicii oferite de https://cursuri.ciseo.ro , daune ce rezulta din utilizarea sau bazarea pe informatiile prezente pe acest website, chiar daca https://cursuri.ciseo.ro a fost notificata despre posibilitatea unor asemenea daune.

Aceasta exonerare de raspundere se aplica de asemenea oricaror daune sau pagube produse de orice defectiune de functionare, eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defect, intarziere in functionare sau transmitere, virus informatic, cadere a liniilor de comunicatii, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, alterare a, sau utilizare a datelor inregistrate, neglijenta si orice alte cauze. In mod concret utilizatorul accepta ca https://cursuri.ciseo.ro nu este raspunzator pentru comportamentul dvs. defaimator, jignitor, sau pentru materialele dvs. care incalca drepturi ale unor terte parti, sau comportament ilegal si https://cursuri.ciseo.ro isi rezerva dreptul de a inlatura asemenea materiale de pe website fara nici un fel de raspundere.

Prin utilizarea website-ului https://cursuri.ciseo.ro sunteti de accord sa aparati, exonerati de raspundere si sa garantati ca nu veti actiona in judecata https://cursuri.ciseo.ro , afiliatii si conducerea sa, angajatii si agentii sai impotriva oricaror despagubiri si cheltuieli, inclusiv cheltuieli de judecata, ce pot sa apara ca urmare a utilizarii de catre dvs. a website-ului https://cursuri.ciseo.ro , inclusive cereri de despagubire initiate de alti utilizatori ai echipamentelor dvs. de accesare a internetului.

COPYRIGT SI LICENTA

Serviciile, informatiile si materialele existente pe Site ca parte a Serviciilor, incluzand, fara a limita, logo-ul documentele, materialele video, audio, aplicatiile, testele, articolele, grafica, instrumentele, orice fisiere, numite generic “Continut”, sunt proprietatea CISEO si a colaboratorilor sai si sunt protejate de copyright.

Daca respectati integral Termenii si Conditiile si deveniti parte a acestui Acord, CISEO va acorda o Licenta revocabila, non-transferabila si ne-exclusiva pentru accesarea materialelor incluse in nivelul Dvs. de acces si pentru descarcarea pe calculatorul personal / printarea pe hartie a materialelor de studiu, aplicatiilor si instrumentelor oferite, doar in scopul instruirii personale si necomerciale.

RESTRICTII IN UTILIZAREA SERVICIILOR SI CONTINUTULUI

Utilizarea Serviciilor si Continutului se face doar cu respectarea legilor aplicabile si termenilor / conditiilor mentionate in prezentul Acord. Exceptand situatiile in care obtineti acordul scris din partea reprezentantului legal al firmei CISEO Registrar SRL, este strict interzis:

  1. a) sa publicati, reproduceti, reformulati, multiplicati, distribuiti catre o terta parte Continutul sau parti din Continut;
  2. b) sa utilizati Serviciile si Continutul in alte scopuri decat pentru instruirea Dvs. personala;
  3. c) sa permiteti altei persoane utilizarea serviciilor si Continutului prin accesarea contului dvs.
  4. d) sa dezactivati masurile de securitate ce protejeaza Serviciile / Continutul;
  5. e) sa utilizati Serviciile intr-o maniera care ameninta integritatea, performanta sau disponibilitatea acestora;
  6. f) sa stergeti, eliminati ori sa ascundeti insemnele privind dreptul de proprietate din orice sectiune a Serviciilor si Continutului;

DURATA / INCHIDEREA CONTULUI

Odata creat, contul ramane valabil pana cand Dvs. decideti sa-l inchideti sau, dupa caz, pana la o data la care CISEO il inchide potrivit prevederilor prezentului Acord.

Dreptul de a utiliza contul creat inceteaza automat la incalcarea de catre Dvs. a prevederilor prezentului Acord. In acest caz Dvs. sunteti singurul responsabil pentru toate cheltuielile aferente contului si dupa inchiderea lui. CISEO nu este responsabil de pierderile de date / informatii cauzate de inchiderea contului Dvs.

SERVICII INTERACTIVE

Acordandu-ne feedback cu privire la Servicii si/sau Continut, ne autorizati sa utilizam feedbackul Dvs. fara nicio restrictie si plata catre Dvs, acordandu-ne o licenta continua si irevocabila pentru utilizare.
Serviciile pot include, acum sau in viitor, optiuni / Servicii Interactive gen forum, chat / recenzii / opinii, etc prin care puteti trimite mesaje catre utilizatorii de Servicii, crea, posta si stoca Continut in cadrul Serviciilor.

Daca postati, creati si stocati Continut in Site sau in Servicii, atunci, in afara cazurilor in care CISEO specifica altfel:
a) garantati CISEO in mod ne-exclusiv, continuu si irevocabil dreptul Dvs. de autor asupra Continutului si sublicentiati dreptul complet de utilizare, reproducere, modificare, adaptare, publicare, traducere, prelucrare, printare, distribuire, si afisare in orice forma si in orice mediu a acestui Continut.

b) garantati si sublicentiati CISEO dreptul de a utiliza si prezenta materialele sub numele utilizat de Dvs. in Continut;

c) garantati ca detineti si controlati toate drepturile asupra Continutului publicat de Dvs. sau ca aveti dreptul de a posta Continutul respectiv pe Site si ca utilizarea si postarea Continutului furnizat nu violeaza Termenii sau drepturile de autor ale oricarei persoane / entitati si ca nu va crea neplaceri sau litigii cu terte parti.  Dvs sunteti singurul responsabil pentru utilizarea Serviciilor Interactive. Prin utilizarea Serviciilor Interactive, sunteti de acord sa NU postati, distribuiti sau sa diseminati in orice alt fel prin intermediul Site-ului Continut: ilegal, calomniator, obscen, indecent, discriminatoriu, provocator, de hartuire, de amenintare, care sa afecteze intimitatea, care incalca sau care ar putea incalca drepturi de proprietate intelectuala, patente, marci, secrete de firma, sau continut pe care nu aveti dreptul sa-l divulgati.  C nu isi asuma nicio responsabilitate pentru Continutul postat, stocat de o terta parte si nu poate fi facut raspunzator pentru pierderile provocate de acesta.

ACTUALIZARE ACORD

Cand se impune, CISEO actualizeaza conditiile acestui Acord si posteaza varianta actualizata. Este responsabilitatea Dvs. sa reparcurgeti Acordul si sa va informati despre schimbarile aparute. Continuarea utilizarii Serviciilor semnifica acordul Dvs privind actualizarile publicate. Noua versiune o inlocuieste pe cea veche, si cuprinde intregul Acord intre Dvs. si CISEO privind Serviciile si Continutul.

NOTIFICARI GENERALE

Utilizand Serviciul, consimtiti comunicarea electronica cu CISEO cu privire la cont, Servicii si Continut. Sunteti de acord ca orice mijloc de comunicare electronica utilizat de CISEO in relatia cu Dvs. satisface cerintele legale. Orice neintelegere privind prezentul Acord se solutioneaza pe cale amiabila. In cazul in care solutionarea pe cale amiabila nu este posibila, se va recurge la mijloacele prevazute de lege. Abtinerea noastra de a actiona intr-o imprejurare speciala nu semnifica renuntarea de a actiona in situatii similare.

CONTACTARE CISEO

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la acest Acord, Servicii sau Continut, va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii CONTACT sau pe e-mail office@ciseo.ro

Va multumim si va asiguram de toata cooperarea si disponibilitatea noastra!

Print Friendly, PDF & Email