Specialist in Managementul Continuitatii Afacerii ISO 22301 Bucuresti


Detalii curs Foloseste-ti contul tau:
Perioada: Intra in contul tau (Login) sau creeaza-ti cont (Register), din meniul verde "CONTUL TAU"

Program zilnic: 9:00 am - 5:00 pm

Oras: Regiunea Bucuresti - Ilfov

Categoriile din care face parte cursul:

Pret STANDARD (fara TVA):Intra in contul tau (Login) sau creeaza-ti cont (Register), din meniul verde "CONTUL TAU"

Primesti 10% reducere pentru contul tau in catalog. Obtii individual sau cumulat reduceri de pana la 15%! Detalii la Ghidul Tau - Politica de Reduceri.
Solicita reducerea cand trimiti Acordul tau sau completeaza online, in rubrica "Coupon code", unul dintre CUPOANELE DE REDUCERI care se aplica in cazul tau:

REDUCERI PENTRU INSCRIERE SIMPLA

Cont catalog / Inscriere online 10%: CISEO_ONLINE
Inscriere persoane fizice 15%: CISEO_PF
Inscriere anticipata cu minim 3 luni 15%: CISEO_EARLYBOOKING

Client CISEO 15%: CLIENT_CISEO
Recomandat de client CISEO 5%: STIUDELACLIENT_CISEO

!Pentru simpla inscriere la curs, primesti reducerile de mai sus acum pe loc (folosind cuponul online) sau la finalizarea procesului de inscriere (direct pe factura)!

ALTE REDUCERI (PENTRU INSCRIERE SIMULTANA / MULTIPLA)

Inscriere simultana 2 cursanti 5%: CISEO_2COLEGI
Inscriere simultana 3 cursanti 7%: CISEO_3COLEGI
Inscriere simultana 4 cursanti 10%: CISEO_4COLEGI
Inscriere simultana 5 cursanti 15%: CISEO_5COLEGI

Inscriere multipla 2 cursuri 5%: CISEO_2CURSURI
Inscriere multipla 3 cursuri 7%: CISEO_3CURSURI
Inscriere multipla 4 cursuri 10%: CISEO_4CURSURI
Inscriere multipla 5 cursuri 15%: CISEO_5CURSURI

REDUCERI CUMULATE (PENTRU MAI MULTE CONDITII INDEPLINITE IN ACELASI TIMP)

Te incadrezi la mai multe conditii de acordare a reducerilor? Atunci foloseste cupoanele pentru reduceri cumulate:

Reduceri cumulate 15%: CISEO_CUMULAT15%
Reduceri cumulate 10%:CISEO_CUMULAT10%
Reduceri cumulate 12%: CISEO_CUMULAT12%

Atentie! Cuponul trebuie sa fie copiat/scris corect, fara spatii dupa acesta, ca sa functioneze. Apoi, asigura-te ca finalizezi cererea, folosind butonul "Trimite cererea ta".


TE-AI DECIS?

OBTINE INFORMATII PE E-MAIL: Intra in contul tau (Login) sau creeaza-ti cont (Register), din meniul verde "CONTUL TAU" ATENTIE! Dupa primirea pe ecran a mesajului de finalizare cu succes a cererii tale, verifica-ti email-ul (inclusiv folderul Spam/Junk)!


De ce sa alegi cursurile CISEO:

SUNTEM DEDICATI STANDARDELOR INTERNATIONALE SI BUNELOR PRACTICI IMPLEMENTATE IN ORGANIZATIILE DIN ROMANIA

Suntem unica agentie specializata in domeniul Certificarii si Implementarii Standardelor Europene in Organizatiile din Romania. De aceea, toate serviciile oferite de noi si profesionistii cu care lucram (formatori, organisme de certificare multinationale si nationale, acreditate international si national, si lectori certificati, cu experienta bogata si relevanta de auditori si consultanti in domeniu) sunt cu adevarat specializate in acest domeniu si nu se pot compara cu serviciile oferite de alte companii care livreaza cursuri in domeniul managementului calitatii alaturi de cursuri din orice alte domenii.


TE CONSILIEM SI TE GHIDAM CORECT

Beneficiezi de experienta noastra indelungata si complexa in domeniu, unica din tara la acest nivel. Alaturi de noi, gasirea celei mai bune solutii pentru instruirea si evolutia ta in plan profesional este garantata. Alege sa te bazezi pe CISEO!Vezi cand mai este planificat acest tip de curs:

Cauta cursuri:

Creeaza-ti contul tau
Parola trebuie sa aiba minim 7 caractere.
Parola trebuie sa aiba minim 7 caractere.
ISO 9001 Managementul Calitatii; ISO 14001 Management de Mediu; ISO 45001 Managementul Sanatatii si Securitatii Ocupationale; ISO 22000 (HACCP) Siguranta Alimentara; ISO 27001 Securitatea Informatiei; IATF 16949 Calitate in Industria Auto; AS/EN 9100 Calitate in Industria Aerospatiala; ISO 13485 Calitate pentru Dispozitive Medicale; ISO 20000 Managementul Serviciilor; ISO 50001 Managementul Energiei; ISO 31000 Managementul Riscului; ISO 22301 Continuitatea Afacerii; SA8000 Responsabilitate Sociala; IFS International Featured Standards; BRC British Retail Consortium; ISO 15189 Calitate pentru Laboratoare Medicale; ISO 17025 Calitate pentru Laboratoare de Incercari / Etalonari; GMP - Bune Practici de Productie; GDP - Bune Practici de Distributie; Alte standarde internationale sau nationale.
Auditori Interni; Auditori Externi; Auditori de Prima Parte; Auditori de Secunda Parte; Auditori de Terta Parte/Sefi; Manageri; Specialisti; Formatori; Cerinte; Tranzitie.
Cursuri acreditate IRCA; Cursuri acreditate ANC; Cursuri acreditate APMG; Cursuri acreditate SAAS; Cursuri autorizate ISCIR; Cursuri recunoscute in domeniul ISO; Cursuri soft skills; Alte cursuri

Am luat la cunostinta faptul ca transmiterea prezentului formular de solicitare informatii presupune crearea unui cont in catalogul CISEO de cursuri open si primirea, pe e-mail si telefon, a informatiilor si noutatilor despre cursurile si serviciile promovate de CISEO. Nota: Vei avea posibilitatea, oricand dupa trimiterea acestui formular, de a solicita retragerea acordului tau de prelucrare a datelor tale personale, printr-o cerere transmisa pe email la adresa: protectiadatelor@ciseo.ro Pentru a putea raspunde numeroaselor solicitari de informatii si oferte de pret privind cursurile open, precum si pentru imbunatatirea comunicarii cu clientii, te incurajam sa folosesti instrumentele puse la dispozitie si toate avantajele oferite de utilizarea acestui catalog online.

Sunt de acord cu termenii si conditiile de la sectiunea Protectia Datelor: Politicile de confidentialitate, de protectie si de prelucrare a datelor cu caracter personal, inclusiv Privacy Policy.

Dupa ce apesi butonul "Trimite", trebuie sa-ti verifici email-ul (inclusiv folderul SPAM/JUNK) si sa-ti activezi contul!


    
     
   


Beneficiile cursului:

  • Obtii o diploma recunoscuta in domeniul ISO / Standardelor Internationale

  • Esti instruit de un formator/trainer de renume in domeniul ISO / Standardelor Internationale

  • Acumulezi cele mai bune cunostinte practice si teoretice, de la experti in domeniu:

    Cursul este livrat de lectori cu vasta experienta profesionala de auditori pentru Organisme de Certificare, la nivel national si international.

Atentie! Prezentarea se deschide intr-o fereastra / pagina noua de Internet! Pentru rezervarea locului la curs, reveniti in aceasta fereastra.

 

MA INTERESEAZA, TINETI-MA LA CURENT: