Curs Soft Skills: PCM® – Process Communication Model, BRASOV
Curs Soft Skills: PCM® – Process Communication Model, BRASOV

  • Esti instruit in baza unui model de renume in domeniu, la nivel mondial.

    PCM – Process Communication Model este un model de comunicare și de înțelegere a personalității dezvoltat în anii ’70 de Taibi Kahler. Modelul de bază a câștigat premiul științific Eric Berne în 1975 și a fost folosit într-o mare diversitate de împrejurări, de la recrutarea austronauților pentru NASA, la pregatirea discursurilor presedintilor americani. Asadar, PCM este o teorie de personalitate si comunicare cu aplicabilitate in autocunoastere, dezvoltarea echipelor, comunicare si relationare, negociere, vanzari, rezolvarea conflictelor, coaching si psihoterapie. Pana in prezent, metodologia Process Communication Model are in spate 40 de ani de cercetare si rafinare, iar validarea sa a fost realizata cu peste 1.000.000 de profile lucrate.

  • Obtii o certificare recunoscuta pe plan international.

  • Acumulezi cele mai bune cunostinte practice si teoretice, de la experti in domeniu:

    Cursul este livrat de trainer senior, certificat, expert in comunicare, rezolvarea conflictelor, managementul echipelor, leadership si coaching, cu peste 9000 de ore de training, in sesiuni individuale sau in echipa, pentru clienti din diverse domenii de activitate, companii nationale si internationale.


Atentie! Prezentarea se deschide intr-o fereastra / pagina noua de Internet! Pentru rezervarea locului la curs, reveniti in aceasta fereastra.

Cum poti sa obtii reduceri de pret
Portofoliul de clienti CISEO
Descarca si trimite direct formularul de inscriere (daca nu ai nevoie de oferta cu reduceri de pret).

Acest curs a trecut. Mergi la Calendar & Preturi si alege un curs care se tine in perioada urmatoare.