Curs Soft Skills: PCM® – Process Communication Model, BRASOV

 • Esti instruit in baza unui model de renume in domeniu, la nivel mondial.

  PCM – Process Communication Model este un model de comunicare și de înțelegere a personalității dezvoltat în anii ’70 de Taibi Kahler. Modelul de bază a câștigat premiul științific Eric Berne în 1975 și a fost folosit într-o mare diversitate de împrejurări, de la recrutarea austronauților pentru NASA, la pregatirea discursurilor presedintilor americani. Asadar, PCM este o teorie de personalitate si comunicare cu aplicabilitate in autocunoastere, dezvoltarea echipelor, comunicare si relationare, negociere, vanzari, rezolvarea conflictelor, coaching si psihoterapie. Pana in prezent, metodologia Process Communication Model are in spate 40 de ani de cercetare si rafinare, iar validarea sa a fost realizata cu peste 1.000.000 de profile lucrate.

 • Obtii o certificare recunoscuta pe plan international.

 • Acumulezi cele mai bune cunostinte practice si teoretice, de la experti in domeniu:

  Cursul este livrat de trainer senior, certificat, expert in comunicare, rezolvarea conflictelor, managementul echipelor, leadership si coaching, cu peste 9000 de ore de training, in sesiuni individuale sau in echipa, pentru clienti din diverse domenii de activitate, companii nationale si internationale.


Atentie! Prezentarea se deschide intr-o fereastra / pagina noua de Internet! Pentru rezervarea locului la curs, reveniti in aceasta fereastra.

Cum poti sa obtii reduceri de pret
Portofoliul de clienti CISEO
Descarca si trimite direct formularul de inscriere (daca nu ai nevoie de oferta cu reduceri de pret).

INCA NU AI CONTUL TAU? CREEAZA-TI CONTUL AICI:

  
   
  
Parola trebuie sa aiba minim 7 caractere.
Parola trebuie sa aiba minim 7 caractere.

Am luat la cunostinta faptul ca transmiterea prezentului formular de solicitare informatii presupune crearea unui cont in catalogul CISEO de cursuri si primirea, pe e-mail si telefon, a informatiilor si noutatilor despre cursurile si serviciile promovate de CISEO. Nota: Vei avea posibilitatea, oricand dupa trimiterea acestui formular, de a solicita retragerea acordului tau de prelucrare a datelor tale personale, printr-o cerere transmisa pe email la adresa: protectiadatelor@ciseo.ro Pentru a putea raspunde numeroaselor solicitari de informatii si oferte de pret privind cursurile open, precum si pentru imbunatatirea comunicarii cu clientii, te incurajam sa folosesti instrumentele puse la dispozitie si toate avantajele oferite de utilizarea acestui catalog online.

Sunt de acord cu termenii si conditiile de la sectiunea Protectia Datelor: Politicile de confidentialitate, de protectie si de prelucrare a datelor cu caracter personal: https://ciseo.ro/protectia-datelor/, inclusiv Privacy Policy.

Dupa ce apesi butonul "Trimite", trebuie sa-ti verifici email-ul (inclusiv folderul SPAM/JUNK)!