Business Talk Brașov: Eveniment interactiv pentru companiile și profesionistii preocupați de “Management Performant. Dezvoltare. Rezultate.”

Perioada

Intra in contul tau (Login) sau creeaza-ti cont (Register), din meniul verde "CONTUL TAU"

Brasov
TINETI-MA LA CURENT:

Intra in contul tau (Login) sau creeaza-ti cont (Register), din meniul verde "CONTUL TAU"

Categoriile din care face parte cursul

OFERTA CURS
FOLOSESTE-TI CONTUL! OBTINE OFERTA PE E-MAIL:
NOTA: Alege numarul de locuri si reducerea de pret, apoi apasa butonul "MA INTERESEAZA: VREAU OFERTA PE E-MAIL". Vei primi oferta pe e-mail, pe loc.

Pret / participant (EUR, fara TVA). Se adauga 19% TVA. Intra in contul tau (Login) sau creeaza-ti cont (Register), din meniul verde "CONTUL TAU"

ATENTIE! Dupa primirea pe ecran a mesajului de finalizare cu succes a cererii tale, verifica-ti email-ul (inclusiv folderul Spam/Junk)!
CODURI CUPOANE DE REDUCERI:
10%OFERTADINCATALOG (cuponul cu -10% pentru folosirea contului de utilizator al Catalogului de cursuri CISEO: obtinerea ofertei pe e-mail, direct din catalog)

15%PERSOANAFIZICA (cuponul cu -15% pentru persoanele fizice care detin un cont de utilizator al catalogului CURSURI.CISEO.RO, isi folosesc contul si obtin pe e-mail, direct din catalog, oferta cu reducerile incluse.)

15%CLIENTFIDEL (cuponul cu -15% pentru persoanele fizice sau juridice care au cumparat anterior serviciile noastre, isi folosesc contul de utilizator al catalogului CURSURI.CISEO.RO si obtin pe e-mail, direct din catalog, oferta cu reduceri incluse.)

15%MINIM2CURSURI (cuponul cu -15% pentru inscrierea la 2 cursuri, realizata de catre un utilizator al catalogului CURSURI.CISEO.RO, care isi foloseste contul si obtine pe e-mail, direct din catalog, oferta cu reduceri incluse.)

15%MINIM3PERSOANE (cuponul cu -15% pentru inscrierea unui grup de minim 3 participanti de catre un utilizator al catalogului CURSURI.CISEO.RO, care isi foloseste contul si obtine pe e-mail, direct din catalog, oferta cu reduceri incluse.)

20%MINIM7PERSOANE (cuponul cu -20% pentru inscrierea unui grup de minim 7 persoane de catre un utilizator al catalogului CURSURI.CISEO.RO, care isi foloseste contul si obtine pe e-mail, direct din catalog, oferta cu reduceri incluse.)

Business Talk Brasov: Eveniment interactiv pentru companiile și profesionistii preocupați de “Management Performant. Dezvoltare. Rezultate.”

In cadrul evenimentului Business Talk Brasov, din 5 iunie 2019, iti impartasim din experienta noastra si a celor mai buni specialisti in domeniu cum sa beneficiezi la maxim de bunele practici din domeniul tau  si certificarile de calitate.

De cand exista economia de piata, produsul sau serviciul trebuie sa se adapteze la cerintele pietei si nu invers.  Din acest motiv, daca vrei sa ai succes pe o piata anume, este nevoie sa fii pregătit sa respecti cerintele legale, de reglementare si ale clientilor tai, descrise in standardele de organizatie sau de produs specifice domeniului tau de activitate. Acest lucru inseamna, de fapt, sa respecti regulile de buna practica din acel domeniu.

Inainte de toate, standardele ISO sunt “reguli de buna practica”, adica principii universal valabile scrise de cei mai buni specialisti in domeniu, la nivel global/mondial, si testate de multi producători si comercianti importanti, la nivel international.

Curios sa afli ce inseamna cu adevarat standardele ISO si cum poti sa beneficiezi la maxim de acestea?

Echipa CISEO te ghideaza si te sustine cu tot ce ai nevoie sa stii. Daca stii sa joci conform cerintelor pietei, castigi. Castigi acces pe piata cea mai importanta pentru tine, clienti multumiti, bani, profit, imagine mai buna, o afacere sanatoasa si in continua dezvoltare.

CISEO® este unica agenție în domeniul bunelor practici internaționale privind Managementul Calității în toate afacerile și industriile (inclusiv în Industria Aerospatială, Automotive, Laboratoare Medicale & Încercări / Etalonări, Dispozitive Medicale); Managementul Sănătății și Securității Ocupaționale, de Mediu, Siguranței Alimentare, Riscului și Continuității Afacerii, Energiei, Serviciilor IT, Securității Informației, Responsabilității Sociale, Legislației Europene & Naționale (Norme & Directive) și Protecția Datelor (GDPR).

Echipa CISEO® pune la dispoziția clienților săi expertiza sa pentru Certificarea Companiilor & Implementarea Sistemelor de Management, Certificarea Produselor & Consultanță Marcaj CE și Certificarea & Instruirea Personalului prin cursuri de formare profesională acreditate la nivel național și mondial.

Cu rezultate în peste 3000 de proiecte la nivel național, portofoliul CISEO® cuprinde întreprinderi mari / corporații / companii multinaționale, IMM-uri (Întreprinderi Micro, Mici si Mijlocii), instituții publice, asociații, cabinete – medicale, notariale, de avocatură și orice alt tip de organizații, naționale sau internaționale.

Urmareste prezentarea de mai jos pentru mai multe detalii despre structura evenimentului, organizatori si invitati.

Te asteptam cu drag alaturi de noi in 5 iunie 2019, la evenimentul Business Talk Brasov!

   

  Important:

  VALABIL DE LA 01 IULIE 2022: Acest pret de grila afisat aici, in catalog, este valabil exclusiv pentru utilizatorii catalogului https://cursuri.ciseo.ro si este redus cu 10% fata de pretul de lista (adica pretul de pornire pentru calculul tuturor reducerilor).
  La acest pret de grila per participant se aplica reduceri suplimentare pentru: folosirea contului in catalog (adica obtinerea ofertei pe e-mail), clientii FIDELI, inscrierea mai multor cursanti etc., conform ticketelor de la rubrica "OFERTA CURS" (vezi detalii la inceputul acestei pagini) si in Politica de Reduceri si Bonusuri - vezi politica mai jos.  De ce sa alegi cursurile CISEO:

  Cursurile se tin ONLINE / LIVE - VIDEOCONFERINTA ! Maine vei culege roadele atentiei pe care azi o aloci evolutiei tale.


  Suntem unica agentie specializata in domeniul Certificarii si Implementarii Standardelor Europene in Organizatiile din Romania. De aceea, toate serviciile oferite de noi si profesionistii cu care lucram (formatori, organisme de certificare multinationale si nationale, acreditate international si national, si lectori certificati, cu experienta bogata si relevanta de auditori si consultanti in domeniu) sunt cu adevarat specializate in acest domeniu si nu se pot compara cu serviciile oferite de alte companii care livreaza cursuri in domeniul managementului calitatii alaturi de cursuri din orice alte domenii.


  Beneficiezi de experienta noastra indelungata si complexa in domeniu, unica din tara la acest nivel. Alaturi de noi, gasirea celei mai bune solutii pentru instruirea si evolutia ta in plan profesional este garantata. Alege sa te bazezi pe CISEO!


  Acreditat GOLD, Acreditat PRESTIGE, Acreditat PREMIUM, Acreditat SILVER, Acreditat NATIONAL, Recunoscut.  Poti sa te incadrezi la mai multe conditii de acordare a reducerilor, astfel te inscrii la curs/cursuri si investesti mai putin / economisesti mai mult!  TE-AI DECIS? TRIMITE ACUM ACORDUL TAU


  Creeaza-ti contul tau
  Va rugam sa completati Romania, indiferent de locul unde va desfasurati activitatea in prezent.
  Parola trebuie sa aiba minim 7 caractere.
  Parola trebuie sa aiba minim 7 caractere.
  1. Cursuri ONLINE STUDIU INDIVIDUAL: Doresc sa incep cursul imediat, sa am acces la curs oricand in timpul zilei/saptamanii si sa obtin diploma in ritmul meu (urgent / rapid sau lent) 2. Cursuri OPEN - LIVE/VIDEOCONFERINTA sau LA SALA: Pot sa trimit acum formularul de inscriere (document word completat & semnat) si sa astept confirmarea formarii unei grupe
  Standardele internationale pentru care sunt disponibile cursuri: ISO 9001 Managementul Calitatii; ISO 14001 Management de Mediu; ISO 45001 Managementul Sanatatii si Securitatii in Munca; Management Integrat: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001; ISO 37001 Management Anti-mita; ISO/IEC 27001 Managementul Securitatii Informatiei; ISO/IEC 27002 Tehnici de Securitate a Informatiilor – Cod de buna practica; ISO/IEC 27005 Managementul Riscului de Securitate a Informatiei; ISO/IEC 27032 Tehnici Securitate Cibernetica; ISO/IEC 27035 Managementul Incidentelor de Securitate a Informatiei; ISO/IEC 38500 Guvernanta Tehnologiei Informatiei pentru Organizatii; ISO 31000 Managementul Riscurilor; ISO 22301 Managementul Continuitatii Afacerii; ISO/IEC 20000 Managementul Serviciilor; IATF 16949 Managementul Calitatii in Industria Auto; CORE TOOLS, APQP, FMA, PPAP; AS/EN 9100 Managementul Calitatii in Industria Aerospatiala; ISO 50001 Managementul Energiei; Responsabilitate Sociala; Managementul Calitatii – Satisfactia Clientilor; ISO 21500 Management de Proiect, Program, Portofoliu; ISO 20400 Achizitii Sustenabile; ISO 37500 Outsourcing (Externalizare); ISO 22000 Managementul Sigurantei Alimentare; IFS – International Featured Standards; BRC – British Retail Consortium; ISO 13485 Managementul Calitatii pentru Dispozitive Medicale; ISO 15189 Managementul Calitatii pentru Laboratoare Medicale; ISO/IEC 17025 Laboratoare de Incercari & Etalonari; GDP – Bune Practici Distributie (Industria Farmaceutica); GMP – Bune Practici Productie (Industria Farmaceutica); GDPR – Protectia Datelor; Alte standarde internationale sau nationale.
  Auditor Intern; Auditor Extern; Auditor Sef; Manager; Specialist; Lead Manager; Lead Implementer; Lead Auditor

  Am luat la cunostinta faptul ca transmiterea prezentului formular de solicitare informatii presupune crearea unui cont in catalogul CISEO de cursuri si primirea, pe e-mail si telefon, a informatiilor si noutatilor despre cursurile si serviciile promovate de CISEO. Nota: Vei avea posibilitatea, oricand dupa trimiterea acestui formular, de a solicita retragerea acordului tau de prelucrare a datelor tale personale, printr-o cerere transmisa pe email la adresa: protectiadatelor@ciseo.ro Pentru a putea raspunde numeroaselor solicitari de informatii si oferte de pret privind cursurile open, precum si pentru imbunatatirea comunicarii cu clientii, te incurajam sa folosesti instrumentele puse la dispozitie si toate avantajele oferite de utilizarea acestui catalog online.

  Sunt de acord cu termenii si conditiile de la sectiunea Protectia Datelor: Politicile de confidentialitate, de protectie si de prelucrare a datelor cu caracter personal: https://ciseo.ro/protectia-datelor/, inclusiv Privacy Policy.

  Dupa ce apesi butonul "Trimite", trebuie sa-ti verifici email-ul (inclusiv folderul SPAM/JUNK)!

  
    
     
    


  TINETI-MA LA CURENT: Intra in contul tau (Login) sau creeaza-ti cont (Register), din meniul verde "CONTUL TAU"