Business Talk Brașov: Eveniment interactiv pentru companiile și profesionistii preocupați de “Management Performant. Dezvoltare. Rezultate.”

OFERTA CURS
FOLOSESTE-TI CONTUL! OBTINE OFERTA PE E-MAIL:
NOTA: In dreptul ticketului care se aplica in cazul tau, alege numarul de locuri in rubrica SPACES, apoi apasa butonul "MA INTERESEAZA"! Vei primi oferta pe email, pe loc.
Pret / participant (EUR, fara TVA). Se adauga 19% TVA. Intra in contul tau (Login) sau creeaza-ti cont (Register), din meniul verde "CONTUL TAU"

ATENTIE! Dupa primirea pe ecran a mesajului de finalizare cu succes a cererii tale, verifica-ti email-ul (inclusiv folderul Spam/Junk)!
DETALII CURS: CATEGORIILE DIN CARE FACE PARTE CURSUL:
Perioada:

Intra in contul tau (Login) sau creeaza-ti cont (Register), din meniul verde "CONTUL TAU"

Program zilnic:

2:00 pm - 7:00 pm

Tip curs/loc:

Brasov


Business Talk Brasov: Eveniment interactiv pentru companiile și profesionistii preocupați de “Management Performant. Dezvoltare. Rezultate.”

In cadrul evenimentului Business Talk Brasov, din 5 iunie 2019, iti impartasim din experienta noastra si a celor mai buni specialisti in domeniu cum sa beneficiezi la maxim de bunele practici din domeniul tau  si certificarile de calitate.

De cand exista economia de piata, produsul sau serviciul trebuie sa se adapteze la cerintele pietei si nu invers.  Din acest motiv, daca vrei sa ai succes pe o piata anume, este nevoie sa fii pregătit sa respecti cerintele legale, de reglementare si ale clientilor tai, descrise in standardele de organizatie sau de produs specifice domeniului tau de activitate. Acest lucru inseamna, de fapt, sa respecti regulile de buna practica din acel domeniu.

Inainte de toate, standardele ISO sunt “reguli de buna practica”, adica principii universal valabile scrise de cei mai buni specialisti in domeniu, la nivel global/mondial, si testate de multi producători si comercianti importanti, la nivel international.

Curios sa afli ce inseamna cu adevarat standardele ISO si cum poti sa beneficiezi la maxim de acestea?

Echipa CISEO te ghideaza si te sustine cu tot ce ai nevoie sa stii. Daca stii sa joci conform cerintelor pietei, castigi. Castigi acces pe piata cea mai importanta pentru tine, clienti multumiti, bani, profit, imagine mai buna, o afacere sanatoasa si in continua dezvoltare.

CISEO® este unica agenție în domeniul bunelor practici internaționale privind Managementul Calității în toate afacerile și industriile (inclusiv în Industria Aerospatială, Automotive, Laboratoare Medicale & Încercări / Etalonări, Dispozitive Medicale); Managementul Sănătății și Securității Ocupaționale, de Mediu, Siguranței Alimentare, Riscului și Continuității Afacerii, Energiei, Serviciilor IT, Securității Informației, Responsabilității Sociale, Legislației Europene & Naționale (Norme & Directive) și Protecția Datelor (GDPR).

Echipa CISEO® pune la dispoziția clienților săi expertiza sa pentru Certificarea Companiilor & Implementarea Sistemelor de Management, Certificarea Produselor & Consultanță Marcaj CE și Certificarea & Instruirea Personalului prin cursuri de formare profesională acreditate la nivel național și mondial.

Cu rezultate în peste 3000 de proiecte la nivel național, portofoliul CISEO® cuprinde întreprinderi mari / corporații / companii multinaționale, IMM-uri (Întreprinderi Micro, Mici si Mijlocii), instituții publice, asociații, cabinete – medicale, notariale, de avocatură și orice alt tip de organizații, naționale sau internaționale.

Urmareste prezentarea de mai jos pentru mai multe detalii despre structura evenimentului, organizatori si invitati.

Te asteptam cu drag alaturi de noi in 5 iunie 2019, la evenimentul Business Talk Brasov!

   

  Important:

  La pretul de grila per participant se aplica reduceri pentru contul in catalog si alte reduceri cumulate, conform Politicii de Reduceri si Bonusuri - vezi detalii mai jos.  De ce sa alegi cursurile CISEO:

  AZI ITI PREGATESTI VIITORUL IN CONFORTUL SI SIGURANTA BIROULUI / CAMINULUI TAU

  Cursurile se tin ONLINE / LIVE - VIDEOCONFERINTA ! Maine vei culege roadele atentiei pe care azi o aloci evolutiei tale.


  SUNTEM DEDICATI STANDARDELOR INTERNATIONALE SI IUBIM BUNELE PRACTICI IMPLEMENTATE IN ORGANIZATIILE DIN ROMANIA

  Suntem unica agentie specializata in domeniul Certificarii si Implementarii Standardelor Europene in Organizatiile din Romania. De aceea, toate serviciile oferite de noi si profesionistii cu care lucram (formatori, organisme de certificare multinationale si nationale, acreditate international si national, si lectori certificati, cu experienta bogata si relevanta de auditori si consultanti in domeniu) sunt cu adevarat specializate in acest domeniu si nu se pot compara cu serviciile oferite de alte companii care livreaza cursuri in domeniul managementului calitatii alaturi de cursuri din orice alte domenii.


  TE CONSILIEM SI TE GHIDAM CORECT

  Beneficiezi de experienta noastra indelungata si complexa in domeniu, unica din tara la acest nivel. Alaturi de noi, gasirea celei mai bune solutii pentru instruirea si evolutia ta in plan profesional este garantata. Alege sa te bazezi pe CISEO!


  TOTI FURNIZORII DE FORMARE PROFESIONALA INTR-UN SINGUR LOC

  Acreditat GOLD, Acreditat PRESTIGE, Acreditat PREMIUM, Acreditat SILVER, Acreditat NATIONAL, Recunoscut.


  AI ACCES LA GRUPE DEJA FORMATE, LA FEL CA LA SALA DE CURS


  OBTII REDUCERI CUMULATE

  Poti sa te incadrezi la mai multe conditii de acordare a reducerilor, astfel te inscrii la curs/cursuri si investesti mai putin / economisesti mai mult!  Vezi cand mai este planificat acest tip de curs:

  Cauta cursuri:


  Creeaza-ti contul tau
  Va rugam sa completati Romania, indiferent de locul unde va desfasurati activitatea in prezent.
  Parola trebuie sa aiba minim 7 caractere.
  Parola trebuie sa aiba minim 7 caractere.
  Cursuri recunoscute in domeniul Standardelor Internationale; Cursuri acreditate IRCA; Cursuri acreditate ANC; Cursuri autorizate ISCIR;
  ISO 9001 Managementul Calitatii; ISO 14001 Management de Mediu; ISO 45001 Managementul Sanatatii si Securitatii Ocupationale; ISO 22000 (HACCP) Siguranta Alimentara; ISO 27001 Securitatea Informatiei; IATF 16949 Calitate in Industria Auto; AS/EN 9100 Calitate in Industria Aerospatiala; ISO 13485 Calitate pentru Dispozitive Medicale; ISO 20000 Managementul Serviciilor; ISO 50001 Managementul Energiei; ISO 31000 Managementul Riscului; ISO 22301 Continuitatea Afacerii; SA8000 Responsabilitate Sociala; IFS International Featured Standards; BRC British Retail Consortium; ISO 15189 Calitate pentru Laboratoare Medicale; ISO 17025 Calitate pentru Laboratoare de Incercari / Etalonari; GMP - Bune Practici de Productie; GDP - Bune Practici de Distributie; Alte standarde internationale sau nationale.
  Auditori Interni; Auditori Externi; Auditori de Prima Parte; Auditori de Secunda Parte; Auditori de Terta Parte/Sefi; Manageri; Specialisti; Formatori; Cerinte; Tranzitie.

  Am luat la cunostinta faptul ca transmiterea prezentului formular de solicitare informatii presupune crearea unui cont in catalogul CISEO de cursuri si primirea, pe e-mail si telefon, a informatiilor si noutatilor despre cursurile si serviciile promovate de CISEO. Nota: Vei avea posibilitatea, oricand dupa trimiterea acestui formular, de a solicita retragerea acordului tau de prelucrare a datelor tale personale, printr-o cerere transmisa pe email la adresa: protectiadatelor@ciseo.ro Pentru a putea raspunde numeroaselor solicitari de informatii si oferte de pret privind cursurile open, precum si pentru imbunatatirea comunicarii cu clientii, te incurajam sa folosesti instrumentele puse la dispozitie si toate avantajele oferite de utilizarea acestui catalog online.

  Sunt de acord cu termenii si conditiile de la sectiunea Protectia Datelor: Politicile de confidentialitate, de protectie si de prelucrare a datelor cu caracter personal: https://ciseo.ro/protectia-datelor/, inclusiv Privacy Policy.

  Dupa ce apesi butonul "Trimite", trebuie sa-ti verifici email-ul (inclusiv folderul SPAM/JUNK)!

  
    
     
    


  MA INTERESEAZA, TINETI-MA LA CURENT:


  Print Friendly, PDF & Email