Business Talk Brașov: Eveniment interactiv pentru companiile și profesionistii preocupați de “Management Performant. Dezvoltare. Rezultate.”

Business Talk Brasov: Eveniment interactiv pentru companiile și profesionistii preocupați de “Management Performant. Dezvoltare. Rezultate.”

In cadrul evenimentului Business Talk Brasov, din 5 iunie 2019, iti impartasim din experienta noastra si a celor mai buni specialisti in domeniu cum sa beneficiezi la maxim de bunele practici din domeniul tau  si certificarile de calitate.

De cand exista economia de piata, produsul sau serviciul trebuie sa se adapteze la cerintele pietei si nu invers.  Din acest motiv, daca vrei sa ai succes pe o piata anume, este nevoie sa fii pregătit sa respecti cerintele legale, de reglementare si ale clientilor tai, descrise in standardele de organizatie sau de produs specifice domeniului tau de activitate. Acest lucru inseamna, de fapt, sa respecti regulile de buna practica din acel domeniu.

Inainte de toate, standardele ISO sunt “reguli de buna practica”, adica principii universal valabile scrise de cei mai buni specialisti in domeniu, la nivel global/mondial, si testate de multi producători si comercianti importanti, la nivel international.

Curios sa afli ce inseamna cu adevarat standardele ISO si cum poti sa beneficiezi la maxim de acestea?

Echipa CISEO te ghideaza si te sustine cu tot ce ai nevoie sa stii. Daca stii sa joci conform cerintelor pietei, castigi. Castigi acces pe piata cea mai importanta pentru tine, clienti multumiti, bani, profit, imagine mai buna, o afacere sanatoasa si in continua dezvoltare.

CISEO® este unica agenție în domeniul bunelor practici internaționale privind Managementul Calității în toate afacerile și industriile (inclusiv în Industria Aerospatială, Automotive, Laboratoare Medicale & Încercări / Etalonări, Dispozitive Medicale); Managementul Sănătății și Securității Ocupaționale, de Mediu, Siguranței Alimentare, Riscului și Continuității Afacerii, Energiei, Serviciilor IT, Securității Informației, Responsabilității Sociale, Legislației Europene & Naționale (Norme & Directive) și Protecția Datelor (GDPR).

Echipa CISEO® pune la dispoziția clienților săi expertiza sa pentru Certificarea Companiilor & Implementarea Sistemelor de Management, Certificarea Produselor & Consultanță Marcaj CE și Certificarea & Instruirea Personalului prin cursuri de formare profesională acreditate la nivel național și mondial.

Cu rezultate în peste 3000 de proiecte la nivel național, portofoliul CISEO® cuprinde întreprinderi mari / corporații / companii multinaționale, IMM-uri (Întreprinderi Micro, Mici si Mijlocii), instituții publice, asociații, cabinete – medicale, notariale, de avocatură și orice alt tip de organizații, naționale sau internaționale.

Urmareste prezentarea de mai jos pentru mai multe detalii despre structura evenimentului, organizatori si invitati.

Te asteptam cu drag alaturi de noi in 5 iunie 2019, la evenimentul Business Talk Brasov!

     

    Cum poti sa obtii reduceri de pret
    Portofoliul de clienti CISEO
    Descarca si trimite direct formularul de inscriere (daca nu ai nevoie de oferta cu reduceri de pret).

    Acest curs a trecut. Mergi la Calendar & Preturi si alege un curs care se tine in perioada urmatoare.