Curs Auditor Intern Sistem Integrat ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 (SILVER) Bucuresti (Calitate, Mediu, Sanatate si Securitate Ocupationala)

Detalii curs
Perioada: Intra in contul tau (Login) sau creeaza-ti cont (Register), din meniul verde "CONTUL TAU"

Program zilnic: 9:00 am - 5:00 pm

Tip curs: Regiunea Bucuresti - Ilfov

Categoriile din care face parte cursul:

FOLOSESTE-TI CONTUL! OBTINE INFORMATII PE E-MAIL: Intra in contul tau (Login) sau creeaza-ti cont (Register), din meniul verde "CONTUL TAU"

ATENTIE! Dupa primirea pe ecran a mesajului de finalizare cu succes a cererii tale, verifica-ti email-ul (inclusiv folderul Spam/Junk)!

REDUCERI PENTRU INSCRIERE SIMPLA

Cont creat in acest catalog online 10%
Inscriere persoane fizice 15%: CISEO_PF
Inscriere anticipata cu minim 3 luni 15%: CISEO_EARLYBOOKING

Client CISEO 15%: CLIENT_CISEO
Recomandat de client CISEO 5%: STIUDELACLIENT_CISEO

!Pentru simpla inscriere la curs, primesti reducerile de mai sus acum pe loc (folosind cuponul online) sau la finalizarea procesului de inscriere (direct pe factura)!

ALTE REDUCERI (PENTRU INSCRIERE SIMULTANA / MULTIPLA)

Inscriere simultana 2 cursanti 5%: CISEO_2COLEGI
Inscriere simultana 3 cursanti 7%: CISEO_3COLEGI
Inscriere simultana 4 cursanti 10%: CISEO_4COLEGI
Inscriere simultana 5 cursanti 15%: CISEO_5COLEGI

Inscriere multipla 2 cursuri 5%: CISEO_2CURSURI
Inscriere multipla 3 cursuri 7%: CISEO_3CURSURI
Inscriere multipla 4 cursuri 10%: CISEO_4CURSURI
Inscriere multipla 5 cursuri 15%: CISEO_5CURSURI

REDUCERI CUMULATE (PENTRU MAI MULTE CONDITII INDEPLINITE IN ACELASI TIMP)

Te incadrezi la mai multe conditii de acordare a reducerilor? Atunci foloseste cupoanele pentru reduceri cumulate:

Reduceri cumulate 15%: CISEO_CUMULAT15%
Reduceri cumulate 10%:CISEO_CUMULAT10%
Reduceri cumulate 12%: CISEO_CUMULAT12%

Atentie! Cuponul trebuie sa fie copiat/scris corect, fara spatii dupa acesta, ca sa functioneze. Apoi, asigura-te ca finalizezi cererea, folosind butonul "Trimite cererea ta".


Beneficiile cursului:

  • Obtii o diploma recunoscuta in domeniul ISO / Standardelor Internationale

  • Esti instruit de un formator/trainer de renume in domeniul ISO / Standardelor Internationale

  • Acumulezi cele mai bune cunostinte practice si teoretice, de la experti in domeniu:

    Cursul este livrat de lectori cu vasta experienta profesionala de auditori pentru Organisme de Certificare, la nivel national si international.

Curs de 3 ZILE

Atentie! Prezentarea se deschide intr-o fereastra / pagina noua de Internet! Pentru rezervarea locului la curs, reveniti in aceasta fereastra.


TE-AI DECIS?


De ce sa alegi cursurile CISEO:

AZI ITI PREGATESTI VIITORUL IN CONFORTUL SI SIGURANTA BIROULUI / CAMINULUI TAU

Cursurile se tin ONLINE / LIVE - VIDEOCONFERINTA ! Maine vei culege roadele atentiei pe care azi o aloci evolutiei tale.


SUNTEM DEDICATI STANDARDELOR INTERNATIONALE SI IUBIM BUNELE PRACTICI IMPLEMENTATE IN ORGANIZATIILE DIN ROMANIA

Suntem unica agentie specializata in domeniul Certificarii si Implementarii Standardelor Europene in Organizatiile din Romania. De aceea, toate serviciile oferite de noi si profesionistii cu care lucram (formatori, organisme de certificare multinationale si nationale, acreditate international si national, si lectori certificati, cu experienta bogata si relevanta de auditori si consultanti in domeniu) sunt cu adevarat specializate in acest domeniu si nu se pot compara cu serviciile oferite de alte companii care livreaza cursuri in domeniul managementului calitatii alaturi de cursuri din orice alte domenii.


TE CONSILIEM SI TE GHIDAM CORECT

Beneficiezi de experienta noastra indelungata si complexa in domeniu, unica din tara la acest nivel. Alaturi de noi, gasirea celei mai bune solutii pentru instruirea si evolutia ta in plan profesional este garantata. Alege sa te bazezi pe CISEO!


TOTI FURNIZORII DE FORMARE PROFESIONALA INTR-UN SINGUR LOC

Acreditat GOLD, Acreditat PRESTIGE, Acreditat PREMIUM, Acreditat SILVER, Acreditat NATIONAL, Recunoscut.


AI ACCES LA GRUPE DEJA FORMATE, LA FEL CA LA SALA DE CURS


OBTII REDUCERI CUMULATE

Poti sa te incadrezi la mai multe conditii de acordare a reducerilor, astfel te inscrii la curs/cursuri si investesti mai putin / economisesti mai mult!Vezi cand mai este planificat acest tip de curs:

Cauta cursuri:


Creeaza-ti contul tau
Parola trebuie sa aiba minim 7 caractere.
Parola trebuie sa aiba minim 7 caractere.
Cursuri recunoscute in domeniul ISO; Cursuri acreditate IRCA; Cursuri acreditate ANC; Cursuri autorizate ISCIR;
ISO 9001 Managementul Calitatii; ISO 14001 Management de Mediu; ISO 45001 Managementul Sanatatii si Securitatii Ocupationale; ISO 22000 (HACCP) Siguranta Alimentara; ISO 27001 Securitatea Informatiei; IATF 16949 Calitate in Industria Auto; AS/EN 9100 Calitate in Industria Aerospatiala; ISO 13485 Calitate pentru Dispozitive Medicale; ISO 20000 Managementul Serviciilor; ISO 50001 Managementul Energiei; ISO 31000 Managementul Riscului; ISO 22301 Continuitatea Afacerii; SA8000 Responsabilitate Sociala; IFS International Featured Standards; BRC British Retail Consortium; ISO 15189 Calitate pentru Laboratoare Medicale; ISO 17025 Calitate pentru Laboratoare de Incercari / Etalonari; GMP - Bune Practici de Productie; GDP - Bune Practici de Distributie; Alte standarde internationale sau nationale.
Auditori Interni; Auditori Externi; Auditori de Prima Parte; Auditori de Secunda Parte; Auditori de Terta Parte/Sefi; Manageri; Specialisti; Formatori; Cerinte; Tranzitie.

Am luat la cunostinta faptul ca transmiterea prezentului formular de solicitare informatii presupune crearea unui cont in catalogul CISEO de cursuri open si primirea, pe e-mail si telefon, a informatiilor si noutatilor despre cursurile si serviciile promovate de CISEO. Nota: Vei avea posibilitatea, oricand dupa trimiterea acestui formular, de a solicita retragerea acordului tau de prelucrare a datelor tale personale, printr-o cerere transmisa pe email la adresa: protectiadatelor@ciseo.ro Pentru a putea raspunde numeroaselor solicitari de informatii si oferte de pret privind cursurile open, precum si pentru imbunatatirea comunicarii cu clientii, te incurajam sa folosesti instrumentele puse la dispozitie si toate avantajele oferite de utilizarea acestui catalog online.

Sunt de acord cu termenii si conditiile de la sectiunea Protectia Datelor: Politicile de confidentialitate, de protectie si de prelucrare a datelor cu caracter personal, inclusiv Privacy Policy.

Dupa ce apesi butonul "Trimite", trebuie sa-ti verifici email-ul (inclusiv folderul SPAM/JUNK) si sa-ti activezi contul!


    
     
   


MA INTERESEAZA, TINETI-MA LA CURENT:


Print Friendly, PDF & Email