Curs Auditor Calitate COD COR 214130, 180 ORE, ISO 9001 Sistemul de Management al Calitatii, Bucuresti

Profita de reducerile pe care le primesti individual sau cumulat pana la 15% pentru: #Client CISEO (- 15%) #Inscriere online (-10%) #Inscriere anticipata cu minim 3 luni (-15%) #Inscriere persoane fizice (-15%) #Recomandat de client CISEO (-5%) #Inscriere simultana cursanti (-5%/-7%/-10%/-15%) #Inscriere multipla cursuri (-5%/-7%/-10%/-15%). Detalii la Ghidul Tau - Politica de Reduceri.

Detalii curs Cerere de Informare / Rezervare
Perioada:
Intra in contul tau (Login) sau creeaza-ti cont (Register), din meniul verde "CONTUL TAU"

Termen limita inscriere la Pret Standard:
Trimiterea Acordului de participare la curs, completat si semnat, cu mai mult de 30 zile inainte de data de incepere a cursului.

Program zilnic:
9:00 am - 5:00 pm

Oras:
Bucuresti, Regiunea Bucuresti - Ilfov

Categoriile din care face parte cursul:

Pret STANDARD (fara TVA):
Intra in contul tau (Login) sau creeaza-ti cont (Register), din meniul verde "CONTUL TAU"

Citeste mai multe despre valabilitatea pretului standard, tipurile de bilete disponibile si reducerile pe care le poti obtine acum!

Intra in contul tau (Login) sau creeaza-ti cont (Register), din meniul verde "CONTUL TAU" Adauga cursul & numarul de locuri, pentru tine si echipa ta! Vei fi redirectionat la pagina "Cerere in curs de trimitere" unde vei putea sa adaugi cupoanele de reduceri si sa trimiti cererea ta de informare/rezervare. Dupa primirea pe ecran a mesajului de finalizare cu succes a cererii tale, verifica-ti email-ul (inclusiv folderul Spam/Junk) si urmeaza pasii din email, pentru finalizarea inscrierii (completarea & trimiterea Acordul tau Ferm de participare la curs, semnat).


Beneficiile cursului:

 • Obtii o diploma acreditata ANC, recunoscuta la nivelul Uniunii Europene:

  Diploma este emisa de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

 • Obtii o diploma recunoscuta in domeniul ISO

 • Esti instruit de un formator de renume in domeniu:

  Cursul este sustinut de un Organism de Certificare, Furnizor de formare profesionala acreditat ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari).

 • Acumulezi cele mai bune cunostinte practice si teoretice, de la experti in domeniu:

  Cursul este livrat de lectori cu vasta experienta profesionala, auditori externi, de terta parte, la nivel national si international.

Curs de 180 ore! 5 zile sala de curs.

Atentie! Prezentarea se deschide intr-o fereastra / pagina noua de Internet! Pentru rezervarea locului la curs, reveniti in aceasta fereastra.

De ce sa alegi cursurile CISEO:

SUNTEM DEDICATI STANDARDELOR INTERNATIONALE SI BUNELOR PRACTICI IMPLEMENTATE IN ORGANIZATIILE DIN ROMANIA

Suntem unica agentie specializata in domeniul Certificarii si Implementarii Standardelor Europene in Organizatiile din Romania. De aceea, toate serviciile oferite de noi si profesionistii cu care lucram (formatori, organisme de certificare multinationale si nationale, acreditate international si national, si lectori certificati, cu experienta bogata si relevanta de auditori si consultanti in domeniu) sunt cu adevarat specializate in acest domeniu si nu se pot compara cu serviciile oferite de alte companii care livreaza cursuri in domeniul managementului calitatii alaturi de cursuri din orice alte domenii.


TE CONSILIEM SI TE GHIDAM CORECT

Beneficiezi de experienta noastra indelungata si complexa in domeniu, unica din tara la acest nivel. Alaturi de noi, gasirea celei mai bune solutii pentru instruirea si evolutia ta in plan profesional este garantata!


TE INSCRII LA CURSURI UNDE GRUPELE SE FORMEAZA CU ADEVARAT

Numarul mare de solicitari si inscrieri pe care le primim zilnic, din toata tara, precum si portofoliul nostru de clienti (de la companii multinationale / nationale si institutii publice, la profesionisti in domeniu), iti confera garantia participarii la cursul potrivit pentru evolutia carierei tale profesionale!


PRETUIM TIMPUL TAU SI AGENDA TA

Te poti baza pe noi ca vei avea din timp certitudinea sustinerii cursului ales de tine si vei sti cum sa-ti planifici programul si delegatia/concediul de 3 – 5 zile lucratoare, cu cel putin doua saptamani inainte si nu cu doua zile!Vei avea certitudinea confirmarii cursului in momentul cand vei primi proforma. CISEO emite proformele doar dupa ce se confirma sustinerea cursului. Vei sti clar cum sa iti organizezi programul cu minim 30 - 14 zile inainte de data cursului!Evita sa fii anuntat ca a fost reprogramat cursul in ultimul moment, cu cateva zile inainte de curs. Alege sa te bazezi pe CISEO!


Profita acum de cel mai mare beneficiu pe care doar CISEO ti-l ofera: cel mai bun management al timpului tau si al agendei tale!

Creeaza-ti contul tau
Parola trebuie sa aiba minim 7 caractere.
Parola trebuie sa aiba minim 7 caractere.
ISO 9001 Managementul Calitatii; ISO 14001 Management de Mediu; ISO 45001 Managementul Sanatatii si Securitatii Ocupationale; ISO 22000 (HACCP) Siguranta Alimentara; ISO 27001 Securitatea Informatiei; IATF 16949 Calitate in Industria Auto; AS/EN 9100 Calitate in Industria Aerospatiala; ISO 13485 Calitate pentru Dispozitive Medicale; ISO 20000 Managementul Serviciilor; ISO 50001 Managementul Energiei; ISO 31000 Managementul Riscului; ISO 22301 Continuitatea Afacerii; SA8000 Responsabilitate Sociala; IFS International Featured Standards; BRC British Retail Consortium; ISO 15189 Calitate pentru Laboratoare Medicale; ISO 17025 Calitate pentru Laboratoare de Incercari / Etalonari; GMP - Bune Practici de Productie; GDP - Bune Practici de Distributie; Alte standarde internationale sau nationale.
Auditori Interni; Auditori Externi; Auditori de Prima Parte; Auditori de Secunda Parte; Auditori de Terta Parte/Sefi; Manageri; Specialisti; Formatori; Cerinte; Tranzitie.
Cursuri acreditate IRCA; Cursuri acreditate ANC; Cursuri acreditate APMG; Cursuri acreditate SAAS; Cursuri autorizate ISCIR; Cursuri recunoscute in domeniul ISO; Cursuri soft skills; Alte cursuri

Am luat la cunostinta faptul ca transmiterea prezentului formular de solicitare informatii presupune crearea unui cont in catalogul CISEO de cursuri open si primirea, pe e-mail si telefon, a informatiilor si noutatilor despre cursurile si serviciile promovate de CISEO. Nota: Vei avea posibilitatea, oricand dupa trimiterea acestui formular, de a solicita retragerea acordului tau de prelucrare a datelor tale personale, printr-o cerere transmisa pe email la adresa: protectiadatelor@ciseo.ro Pentru a putea raspunde numeroaselor solicitari de informatii si oferte de pret privind cursurile open, precum si pentru imbunatatirea comunicarii cu clientii, te incurajam sa folosesti instrumentele puse la dispozitie si toate avantajele oferite de utilizarea acestui catalog online.

Sunt de acord cu termenii si conditiile de la sectiunea Protectia Datelor: Politicile de confidentialitate, de protectie si de prelucrare a datelor cu caracter personal, inclusiv Privacy Policy.

  
   
  

Vezi cand mai este planificat acest tip de curs:

Cauta alte cursuri care urmeaza:

Cursuri din 2019 pe care le-ai ratat: