TIPURI DE BILETE / TICKETEVALABILITATEDESCRIERE
Rezervare VERY EARLY BIRD
90 zile inainte de data cursuluiPretul VERY EARLY BIRD este valabil pentru trimiterea Acordului de participare la curs, completat si semnat cu mai mult de 90 zile inainte de data de incepere a cursului.
Rezervare EARLY BIRD
90 – 60 zile inainte de data cursului.Pretul EARLY BIRD este valabil pentru trimiterea Acordului de participare la curs, completat si semnat intre 90 si 60 zile inainte de data de incepere a cursului.
Rezervare STANDARD
60 – 30 zile inainte de data cursului.Pretul STANDARD este valabil pentru trimiterea Acordului de participare la curs, completat si semnat intre 60 – 30 zile inainte de data de incepere a cursului.
Rezervare URGENTA
mai putin de 30 zile inainte de data cursului.Pretul URGENT este valabil pentru trimiterea, in situatii exceptionale, urgente, a Acordului de participare la curs, completat si semnat cu mai putin de 30 zile inainte de data de incepere a cursului. Mai multe detalii despre termenul limita de inscriere si in ce situatii se accepta inscrierea in regim de urgenta: https://cursuri.ciseo.ro/termeni-si-conditii-cursuri
Print Friendly, PDF & Email